Transformacija

Neven Ciganović skroz se promijenio od prve operaciji na kojoj je bio 1992.

Foto: Instagram
Neven Ciganović skroz se promijenio od prve operaciji na kojoj je bio 1992.
25.07.2017.
u 12:36
Neven će ove jeseni sudjelovati u realityju koji okuplja osobe koje su bile na brojnim estetskim operacijama, a on nikada nije skrivao na kojim je sve zahvatima bio
Pogledaj originalni članak

Neven Ciganović jedna je od rijetkih osoba s naše estradne scene koja ne skriva koliko puta je bio na estetskim operacijama i na koje sve tretmane redovito ide.

Na prvu operaciju, kako je sam priznao, otišao je 1992. godine i tada povećao usne i nakon toga su se zaredali zahvati

 

 

- Iza mene nije velik broj operacija. Napravio sam jagodice, nos dva puta, usta povećao pa smanjivao... Nije puno, ali ni nešto što se može sakriti a da to ljudi ne primijete. Sada redovito provodim terapiju Mesotrax mezonitima za rejuvenaciju radi reparacije i regeneracije kože...- priznao je prošle godine u intervju za Večernji list. 

 

 

 

 

Ove jeseni Neven sudjeluje u američkom reality showu Kuća lutaka koji će okupiti osobe koje su se podvrgle brojnim estetskim zahvatima. Prije odlaska u reality Neven je malo promijenio imidž i više nema brkove, a slike s Instagrama koje sam objavljuje najbolji su dokaz koliko se promijenio od 1992. kada je otišao na prvu operaciju. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Filip Brala/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Robert Anić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Filip Brala/Pixsell
Foto: Marijan Delija/PIXSELL

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
16:17 25.07.2017.

Jos mu samo nedostaje mozak.

LU
lunar777
14:45 25.07.2017.

Uzor mladima i valjda večernjakovim novinarima...

KA
kacavenda
15:28 25.07.2017.

Pljastic, juf