pozvao na pomirenje

Neven Ciganović o svađi Borne Kotromanić i Vlatke Pokos: 'One su dame, a žena ženi ne smije biti vuk'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Intagram
Foto: Instagram screenshot
Vlatka Pokos
Foto: Instagram/Vlatka Pokos
Foto: Instagram/Vlatka Pokos
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
Vlatka Pokos
Foto: Instagram
Vlatka Pokos
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Neven Ciganović
Foto: Emica Elveđi/PIXSELL
Neven Ciganović
Foto: Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Neven Ciganović
Foto: Youtube Screenshot
Neven Ciganović
Foto: Youtube Screenshot
Neven Ciganović
04.07.2022.
u 20:22
- Ja sam prije svega za onu ”Girl power”, pa bi bilo lijepo da svi zajedno svu snagu radije usmjerimo kao potporu Nikolini kojoj je to u ovom trenutku zaista potrebno što god netko mislio o njoj jer vjerujem da bi ona isto tako postupila prema nama - pozvao je Ciganović u svom komentaru.
Pogledaj originalni članak

Neven Ciganović (51) uključio se u prepirku između Borne Kotromanić (50) i Vlatke Pokos (52) oko situacije u životu voditeljice Nikoline Ristović (46) na društvenim mrežama.

Naime, Borna i Vlatka započele su raspravu u komentarima. Borna je prvo komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića.

- Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je bivša supruga tajkuna Luke Rajića, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka.  

-  A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer - napisala je Vlatka. Borna je zatim posebno objavila taj njen komentar i samo napisala "bez komentara". No, ponovno se javila Vlatka.  

- Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno - napisala je Vlatka i isprovocirala Bornu. 

 - Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni mene - napisala joj je Borna. 

- Kad ljudi nemaju argumenata, krenu vrijeđati, zar ne? -  zaključila je Pokos, a nakon toga javio se i Ciganović koji je pozvao na pomirbu. 

- Mislim da su Borna i Vlatka prije svega dame i da nema potrebe da komuniciraju na ovakav način uopće, a posebno ne preko društvenih mreža i time insceniraju nepotrebnu prepirku koja će završiti u medijima. Ja sam prije svega za onu ”Girl power”, pa bi bilo lijepo da svi zajedno svu snagu radije usmjerimo kao potporu Nikolini kojoj je to u ovom trenutku zaista potrebno što god netko mislio o njoj jer vjerujem da bi ona isto tako postupila prema nama. Žena ženi ne smije biti vuk, već trebaju zajedno stvarati pleme - poručio je.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, u zadnje vrijeme brojni poznati su komentirali događaje u Nikolininu životu. Naime, voditeljica je u svibnju izgubila supruga Vidoja Ristovića, a nakon toga joj nimalo lijepe riječi nije uputio Vidojev otac Viktor, poznat kao Miša Grof. Nakon njegovih izjava za srpske medije i komentara raznih ljudi, javile su se i brojne poznate osobe koje su bile bliske s Vidojem i Nikolinom i uputile Nikolini podršku, a među prvima je to učinila pjevačica Ida Prester.

VIDEO Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je inscenirala pljačku', Nikolina Ristović: 'Moj odvjetnici uskoro će se svima obratiti'

''Majčina ljubav može sve''

Nakon optužbi svekra oglasila se Nikolina Pišek : 'Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži'

Srpski antikvar Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof nastavlja svoju misiju napada na snahu Nikolinu putem medija u Srbiji, a nakon brojnih optužbi koje joj je uputio Nikolina se oglasila na svom Instagramu. Nikolina je objavila snimku svoje kćeri Une Sofije s prijateljima te poručila kako prolazi kroz najteže razdoblje svog života no kako će se boriti za svoju kćerkicu.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.