ISTAKNULA BESPRIJEKORAN TRBUH

Navodna djevojka Marija Mamića blistala na Fashion Weeku

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Tia Jurčić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Tia Jurčić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Tia Jurčić
04.11.2016.
u 14:17
Tia je na reviju stigla odjevena u crno, a preko leđa prebacila je krzneni svijetloplavi kaputić. Izazovna haljina pokazala je besprijekoran trbuh
Pogledaj originalni članak

Nakon što su mediji objavili vijest kako je Mario Mamić nakon rastave od supruge Monike navodno u vezi s Tijom Jurčić, pokćerkom ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića, ljepotica se našla pod povećalom javnosti. Sinoć je bila na modnoj reviji brenda Lore, u sklopu Fashion Weeka, a mnogima nije promaklo da je došla sama. Tia je na reviju stigla odjevena u crno, a preko leđa prebacila je krzneni svijetloplavi kaputić. Izazovna haljina pokazala je besprijekoran trbuh.

Upoznali se na Pagu

Podsjetimo, Tia je bila udana za košarkaša Chrisa Warrena. Ovog ljeta se vratila u Hrvatsku, a s Mariom Mamićem se upoznala na Pagu.

>>Pokćerka Ljube Jurčića udala se za Amerikanca Chrisa Warrena

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
denihr
14:39 04.11.2016.

previše je umjetna i previše iskvarcana