srušila se u dnevniku

Nakon što se novinarka onesvijestila u javljanju uživo, o svemu se oglasio i HRT

Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot
20.07.2021.
u 20:13
Kako bismo provjerili kako je Mirjana i saznali što se točno dogodilo, obratili smo se HRT-ovim komunikacijama.
Pogledaj originalni članak

Novinarka HRT-a Mirjana Posavac sve je zabrinula kada se odjednom u javljanju uživo u Dnevniku HRT-a 1 onesvijestila. Naime, javila se uživo zajedno s Igorom Peternelom iz Domovinskog pokreta, od kojeg je uzimala izjavu kada joj je odjednom pozlilo.

Kako bismo provjerili kako je Mirjana i saznali što se točno dogodilo, obratili smo se HRT-ovim komunikacijama. 

- Ništa nije dramatično, jednostavno joj se zacrnilo odjednom pred očima dok je uzimala izjavu od predsjednika Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta Igora Peternela i kolabirala. Mirjana je sada dobro, odmah je zatražila čašu vode. Moguće je da je bilo zbog vrućina ili nečeg drugog, u ovom trenutku nemam takvu informaciju, ali najvažnije je da je ona sada dobro. Nažalost, ovo se događa - kazao nam je Igor Medić iz HRT-ovih Komunikacija. 

Podsjetimo, Mirjana je s Peternelom razgovarala u vezi iznenadne ostavke predsjednika stranke Domovinskog pokreta Miroslava Škore, no najednom je izgubila ravnotežu i odmaknula se unatrag. Javljanje uživo se odmah prekinulo, a režija je vratila kameru na studio gdje je voditelj Đurica Drobac poručio kako se nada da je Mirjana u redu, što je naknadno i potvrdio pred kraj Dnevnika, kada je rekao da je Posavac dobro. Također, i Igor Peternel je na svom Facebook profilu potvrdio da je Mirjana dobro.

Foto: Screenshot

VIDEO>>TikTokerica glumila scenu iz "Prijatelja" pa ju proglasili dvojnicom Jennifer Aniston

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar drug Joža
drug Joža
20:35 20.07.2021.

Kad je čula šta Peternel govori, zacrnilo joj se i pozlilo joj...sve jasno.

ST
sttipe
23:38 20.07.2021.

Tako je to kad ti određuju dres code, oni koji za tvoju smrt neće odgovarati. Mi imamo "zaštitu na radu", koja traži JAKETU dugih rukava na +55... I duboke cipele!! Apsolutno nepotrebno, samo zato jer negdi postoji propis, za ko zna šta točno...

PU
Pulchrum
21:00 20.07.2021.

Prelijepa novinarka, nježna, topla, stručna. Nadam se da će sve biti dobro