LIJEPA VODITELJICA

Nakon prekida duge veze s poduzetnikom Ivana Mišerić priznala da ponovno ljubi

Foto: Instagram
Ivana Mišerić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PR FOTO
ivana mišerić
Foto: Instagram screenshot
Ivana Mišerić
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Ivana Mišerić
12.05.2021.
u 11:38
– Ljubav je moja valuta, a oblici variraju – prema ljudima, životinjama, životu. Uvijek volim i jako volim. Nema napola, dajem se emotivno cijela, zato me i pokreće ta sila. Emocija uvijek pobjeđuje, a zahtjevno je nekada biti veliki emotivac – rekla je Ivana
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prošle godine prekinula dugogodišnju vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, radijska voditeljica Ivana Mišerić priznala je da ponovno ljubi. 

– Ljubav je moja valuta, a oblici variraju – prema ljudima, životinjama, životu. Uvijek volim i jako volim. Nema napola, dajem se emotivno cijela, zato me i pokreće ta sila. Emocija uvijek pobjeđuje, a zahtjevno je nekada biti veliki emotivac. Dečki iz jutarnjeg showa kažu mi da će, ako ne otkrijem da su oni moji posebni muškarci, to shvatiti jako osobno. Oni me vide i osjete u svim izdanjima jer provodimo puno vremena zajedno tako da jesu moji posebni muškarci! A ima i taj jedan posebniji na kojeg vi ciljate – kazala je u razgovoru za Story

Ivanu ponovno gledamo u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je još jednom pokazala kako pleše, pjeva i glumi. 

– Poziv mi je došao kao lijepa vijest u ova čudna vremena. Znala sam da će biti izazovno i teško, ali istodobno i zabavno bježanje od stvarnosti s odličnim ljudima koji stvaraju ovaj show. Plus, kako nije bilo kontakta zbog pandemije, ovo mi je bila savršena prilika i opravdan razlog za ponovno druženje. Ovo nije običan poslovni izlet, TLZP je neka nova dimenzija u kojoj su pravila igre potpuno drukčija od svega ostalog. Teško je objasniti, ali čarolija postoji – rekla je Ivana. 

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

WA
wannabenovinari
14:15 12.05.2021.

Nakon poduzetnika opet poduzetnik? Ako ljubav ne bira, kako to da nikada ne bude bravar, vrtlar ili nešto takvo?

FR
francekmali
13:43 12.05.2021.

A meni baš i nije bog zna kaj,,na ulici sretnete i ""boljih"" cura !!!

Avatar Ena4444
Ena4444
16:11 12.05.2021.

Rekla bih da je Juraj bio onaj pravi?!