GOLA PRIVLAČNOST

Na ekrane se vraća kontroverzni show u kojem su natjecatelji sasvim goli

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
09.10.2020.
u 13:14
Riječ je o britanskom showu u kojem natjecatelji najprije ''upoznaju'' najintimnije dijelove kandidata, odnosno vide ih gole i na temelju onoga što vide odlučuju s kim će izaći na spoj.
Pogledaj originalni članak

Prije godinu i pol dana RTL Living prikazivao je kontroverzni show "Gola privlačnost", a od ponedjeljka opet se prikazuje. Riječ je o britanskom showu u kojem natjecatelji najprije ''upoznaju'' najintimnije dijelove kandidata, odnosno vide ih gole i na temelju onoga što vide odlučuju s kim će izaći na spoj. Premijerno je ovaj show prikazan na Channel 4 uz voditeljicu Annu Richardson, a do danas je prikazan u četiri sezone, pokazavši kako izgleda odlazak na ljubavni spoj, ali u obrnutom smjeru!

Sudionici su goli jer bi reality, po ideji tvoraca, trebao istražiti znanost „sirove primitivne privlačnosti“ i vidjeti može li ona biti dobra baza za potencijalnu ljubav. Emisija je privukla pažnju gledatelja, ali kada se počeo emitirati na kanalu Channel 4, stigle su i brojne pritužbe gledatelja koji su smatrali ovakav televizijski sadržaj neprimjerenim. Gledatelji su tada izračunali kako je u 48 minuta prikazivanja, ne uključujući reklame, prikazano ukupno 282 snimki muških genitalija i 96 ženskih.

S Chanel 4 mreže objasnili su kako je ovo program primjeren za kasni termin prikazivanja i cilj mu je demistificirati pravila seksualne privlačnosti i ne vide ništa sporno te ga ne namjeravaju micati s programa. Emisija je imala milijune gledatelja i u prosjeku je svaku emisiju pratilo oko 1,3 milijuna gledatelja.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:59 09.10.2020.

Na RTL-u, a gdje drugdje... Zašto me to ne čudi?