nova odluka

Misice više neće šetati u kupaćim kostimima

Foto: VL
Misice više neće šetati u kupaćim kostimima
01.09.2015.
u 18:00
I Miss Hrvatske Maja Spahija podržala zabranu da se na svjetskom izboru žene ocjenjuju 'nage' kao da su komad mesa
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnji izbor za Miss svijeta, koji se u prosincu održava u kineskom Pekingu, proteći će prvi put bez izlaska misica u kupaćim kostimima. Vijest je to koja je obradovala i aktualnu Miss Hrvatske, Šibenčanku Maju Spahiju.

– Drago mi je jer ne volim da se žene eksponiraju na takav način, kao da su neki komad mesa. Miss bi, osim ljepote, trebala pokazati i osobnost i druge talente, a ne da je jedna od presudnih karakteristika ta kakve su joj mjere tijela – podržala je odluku Maja koju smo zatekli kako se priprema za izbor. – Svaki sam dan u teretani, a na talent-showu ću pjevati, za što me priprema pjevačica Helena Bastić – rekla nam je Maja.

>>Maja Spahija je nova Miss Hrvatske

>>>Održan casting za hostese ATP turnira u Umagu: Najviše pozornosti plijenila sestra Nives Celzijus

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FA
fakescreen
18:23 01.09.2015.

pa neka onda odigraju partiju šaha. pa da vidimo koja je ljepša.

JE
Jednakost
00:46 02.09.2015.

Tko ce to gledati?

BI
bilikamen
04:05 02.09.2015.

nego potpuno gole.