Uživa u vegasu

Ljepotica iz 'Spasilačke službe' u 48. godini i dalje privlači seksepilom

Foto: Profimedia
Foto: IPA/Pixsell
Foto: IPA/Pixsell
Foto: IPA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
carmen electra
Foto: Press Association/PIXSELL
Carmen Electra
19.10.2019.
u 22:37
Carmen Electra proslavila se ulogom Lani McKenzie, a sada se pohvalila kako tulumari u Las Vegasu.
Pogledaj originalni članak

Proslavila se pozirajući za Playboy, a kasnije je Carmen Electra dodatnu popularnost stekla zahvaljujući ulozi Lani McKenzie u seriji "Spasilačka služba".

Ova 47-godišnja glumica koja je karijeru počela kao pjevačica, prošle godine je opet pozirala gola i obožavateljima je pokazala da i u petom desetljeću i dalje ima manekensku figuru. Trenutno se odlično zabavlja u Las Vegasu gdje je snimljena u kostimu mačke u kojem njezin seksepil dolazi do punog izražaja.

Osim po ulozi u kultnoj "Spasilačkoj službi" glumica je pažnju javnosti privlačila i burnim ljubavnim vezama.  Svima je poznata njezin kratki brak s košarkašem Dennisom Rodmanom s kojim se udala u Las Vegasu, a devet dana kasnije su poništili brak. Poslije je bila u braku s Daveom Navarrom s kojim je snimila i reality show.

 

 

Rastali su se nakon tri godine braka, a glumica je  nakon Davea ljubila  Roba Pattersona kojeg je ostavila jer ju je varao. Poslije Roba neko vrijeme je bila sa Simonom Cowellom i sada je već duže vrijeme solo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BA
BakaMraz
02:01 20.10.2019.

A gdje je slika na kojoj je gola?

DU
Duslikr
23:05 19.10.2019.

Što je slijedeće? Baka od 73 i dalje pršti od seksipila?

DU
Deleted user
22:51 19.10.2019.

Čim sam vidio Elektru, zviznula me struja.