Oproštaj

Liam Neeson donio je važnu odluku: Ne želim loviti zlikovce uz pomoć hodalice

Foto: DPA/PIXSELL
Liam Neeson
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/PIXSELL
Liam Neeson
Foto: DPA/PIXSELL
Liam Neeson
22.01.2021.
u 23:15
U lipnju ću imati 69 godina i mislim da nakon ovog filma više neću glumiti akcijske junake. Osim ako me ne želite gledati kako uz pomoć hodalice lovim zlikovce - rekao je Neeson.
Pogledaj originalni članak

Glumac Liam Neeson odlučio je kako je vrijeme da se oprosti od svojih uloga akcijskih junaka i smatra kako je sa 69 godina, koliko će napuniti ovog lipnja, sada već prestar za takvu vrstu uloga. 

-  U lipnju ću imati 69 godina i mislim da nakon ovog filma više neću glumiti akcijske junake. Osim ako me ne želite gledati kako uz pomoć hodalice lovim zlikovce - rekao je Neeson prije nekoliko dana kada je za 21. siječnja najavio premijeru filma "Zaštitnik". Tijekom zadnjih nekoliko desetljeća glumio je u brojnim akcijskim filmovima i poznato je kako je mnoge od opasnih scena voli odraditi bez pomoći kaskadera, ali sada kaže više nije u godinama za takve vratolomije, ali rekao je kako će ove godine odraditi još neke akcijske uloge a nakon toga ide u mirovinu i traži malo mirnije uloge. 

Neeson je za svoja glumačka ostvarenja uvijek dobivao pohvale, a za naslovnu ulogu u filmu "Schindlerova lista" iz 1993. godine zaslužio je i Oscara za najboljeg glumca, ali posljednjih godina se više okrenuo portretiranje ratobornih likova koji se vješto suprotstavljaju negativcima. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
IvanaP.
03:27 23.01.2021.

Šteta, kad je toliko dobar u tome, zašto odustat? Sly i Arnold još i više Van Dam i Lungren su tip-top za takve uloge.