Poznati reper

Kanye: Moja dijagnoza nije invalidnost nego supermoć

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Pixsell
kim i kanye
Foto: Twitter
Kim i Kanye
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
05.06.2018.
u 08:16
Predstavljajući novi album suprug Kim Kardashian otkrio je da mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj
Pogledaj originalni članak

Nakon predstavljanja novog albuma "Ye", Kanye West imao je intervju u kojem je razgovaro o kreativnom procesu stvaranja albuma te otkrio da mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj kada je imao 39 godina.

- Nisam imao dijagnozu sve do 39 godine. Kao što sam to rekao na albumu, to nije invalidnost nego supermoć, rekao je 40-godišnji reper. Tijekom intervjua priznao je kako je ozloglašeni intervju s portalom TMZ-om, u kojem je rekao da je ropstvo izbor, imao jak utjecaj na stvaranje albuma.

Otkrio je da je promijenio tekstove nekih pjesama kako ne bi dodatno pogoršao situaciju.

- Tekstovi su bili preosjetiljivi. Blagoslovljen sam i privilegiran u usporedbi s drugim ljudima koji imaju mentalnih poteškoća, a nisu Kanye West. Zamislite da su oni rekli ono što sam ja rekao za TMZ. Došli bi na posao idući dan i shvatili da su dobili otkaz, rekao je West. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TO
tomislavb2
08:41 05.06.2018.

Uspješno pobijedio gluhoću.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
08:26 05.06.2018.

sinko moj bilo bi dobro da si u pravu.

Još iz rubrike Showbiz