emotivne poruke

Jelena Veljača objavila do sada neviđene fotografije s vjenčanja, javio se i njezin novopečeni suprug Vito

Foto: Instagram
Jelena Veljača i Vito Turšić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.06.2021.
u 09:33
Dan nakon vjenčanja Veljača je zahvalila svim gostima i objavila do sada neviđenu fotografiju uzvanika koja ju je posebno ganula.
Pogledaj originalni članak

Proteklog vikenda Jelena Veljača izrekla je sudbonosno ''da'' svom odabraniku Viti Turšiću, inače bivšem savjetniku Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića. Bajkovito slavlje održalo se u Botaničkom vrtu, a među uzvanicima bila su i brojna poznata lica, među kojima su Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić. 

Dan nakon vjenčanja Veljača je zahvalila svim gostima i objavila do sada neviđenu fotografiju uzvanika koja ju je posebno ganula. 

"Proveli smo večer čitajući vaše čestitke, gledajući slike, brisali suze, i od smijeha i od radosti, ali najveći poklon od svih su mentalne slike u glavi poput ove... svi naši, najbolji, najluđi, najbolji, najveće duše, najsavršeniji suputnici za ovo životno putovanje na kojem smo @vturs & ja sad zajedno. volim vas! I ne, nisam gotova s fotkama", napisala je Jelena. 

Foto: Instagram

Emotivne riječi uputila je i novopečenom suprugu Viti Turšiću uz fotografiju na kojoj jedu svadbenu tortu. "Volim te i stvarno me sve vodilo k tebi", napisala je Veljača u opisu fotografije ispod koje se javio i Turšić. "E nije nego je mene sve vodilo k tebi", zaključio je suprug Jelene Veljače, na što mu je ona odgovorila emotikonima srca.

Foto: Instagram


Inače, na vjenčanje je stigla i legendarna diva Tereza Kesovija, koja je nakon obreda otpjevala pjesmu ''Moja posljednja i prva ljubavi''. Podsjetimo, za njihovu se vezu doznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom. Da misle ozbiljno, pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene već su dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.   Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu. Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Mühlena. Prije toga je bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.   

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

CR
credo
09:37 14.06.2021.

Ima li kraja ovom teroru? Ne mozes se oteti dojmu da je Veljaca svadbu napravila zbog dobrih fotki i sad davi do besvijesti 🤮

KR
Krud
11:11 14.06.2021.

Za nju je brak samo kratak period prije razvoda braka.

KE
Kemo
10:50 14.06.2021.

Fotografije su trebale ostati neviđene.