surađuju?

Jelena Karleuša nosi haljinu Duškove ljubavnice, evo što joj je ona poručila

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
26.04.2019.
u 11:48
Niz skandala koji prati srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu ne prestaje izazivati reakcije, a nakon zadnje objave na Instagramu postalo je očito da joj ne smeta ni Sofija Milošević, manekenka za koju se tvrdi da je u vezi s Karleušinim suprugom Duškom Tošićem
Pogledaj originalni članak

Čini se kako Jelena Karleuša nema problema surađivati sa suparnicama tj ženama koje su povezane s njezinim suprugom Duškom Tošićem, a to potvrđuje njezin pothvat sklapanja poslovnog dogovora sa Sofijom Milošević, prenosi Kurir.rs

Dokaz njihovom dobrom odnosu Jelenina je haljina koju je u srijedu nosila na snimanju ''Zvezda Granda'', a potpisuje ju upravo Sofija Milošević. Podsjetimo, nakon skandala s prepiskom između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, otkrivena je i afera supruga pjevačice Duška Tošića s manekenkom Sofijom Milošević, a poznanici su tvrdili da je tako već mjesecima.

Karleuša je na sve to, kao i na pornoskandal, reagirala demantiranjem, a Sofiju je počela pratiti na Instagramu. Jelenin plan odavno je bio surađivati s manekenkom, a njih dvije trebale su snimiti zajednički editorijal za jedan magazin. Međutim, zbog smrti Jelenine majke Divne sve je bilo odgođeno.

Čim je ušla u studio, Karleuša se fotografirala u ovoj haljini te fotografiju objavila na Instagramu i označila Duškovu ljubavnicu Sofiju. Ni Sofija se nije odrekla reakcije na tu sliku pa je s oduševljenjem uzvratila komentarom.

– Razbila si! – napisala je manekenka.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

PR
protin
12:23 26.04.2019.

Za Hr nebitan članak

EL
eltax
12:48 26.04.2019.

dajte već jednom ugasite portal večernjeg,jer ovo je zbilja šljam.

WP
W_P38
13:31 26.04.2019.

VL pa na što set vi spali...? Nego, uzmite si to stvorenje za po doma pa - uživajte... pljuc...