Sviđa li vam se?

Iznenadila pratitelje: Barbara Kolar pozirala bez trunke šminke i pokazala novi imidž

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.10.2020.
u 09:37
Iako mnoge poznate dame nakon posjeta frizeru poziraju s make up-om kako bi imale savršenu fotografiju, Barbara je pozirala bez trunke šminke i još jednom pokazala da je uvijek onakva kakva jest, jednostavna i prirodna.
Pogledaj originalni članak

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar odlučila je osvježiti svoj izgled, a promjenom se odmah odlučila pohvaliti svojim pratiteljima na Instagramu. Na Instagram Storyju Kolar je objavila fotografiju na kojoj pozira s nešto kraćom kosom, ali i novim šiškama kojima je iznenadila pratitelje.

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
Foto: Igor Šoban/Pixsell
Foto: Igor Šoban/Pixsell
Foto: Instagram

Iako mnoge poznate dame nakon posjeta frizeru poziraju s make up-om kako bi imale savršenu fotografiju, Barbara je pozirala bez trunke šminke i još jednom pokazala da je uvijek onakva kakva jest, jednostavna i prirodna. "Nove šiške, staro nešminkanje", napisala je voditeljica u opisu fotografije koja je nastala tijekom njezine šihte na Anteni Zagreb.

Foto: Instagram

Voditeljica je nedavno privukla pozornost i fotografijom iz automobila na kojoj su u prvom planu bile njezine noge. "Zvijezde voze, dobar vam ponedjeljak",  napisala je voditeljica emisije 'Zvijezde pjevaju', koja se fanovima pohvalila najlonkama na kojima su bile zvjezdice.

Barbara na društvenim mrežama u posljednje vrijeme često pokazuje svoju vitku liniju, a u nedavnom razgovoru za Večernji list kazala je kako ne voli baš o tome mnogo govoriti. – Unatoč golemoj količini napisa na tu temu, ja sam zapravo o tome govorila rijetko i nerado. Osobito u kontekstu dijeljenja savjeta. Jer niti sam stručno kvalificirana niti vjerujem da mimo osnovne računice po kojoj potrošnja energije mora biti veća od njezina unosa za sve vrijede ista pravila. Lišena sam osjećaja da sam popila svu pamet svijeta i potrebe da ljudima popujem na temelju vlastitih iskustava. A i što bih im rekla – da sam uvijek najviše i najbrže mršavjela kad bih se oko nečega toliko živcirala da bih izgubila apetit? Pa to ne treba preporučiti niti poželjeti bilo kome – kazala je Barbara.

Foto: Instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar listac
listac
22:53 23.10.2020.

Zašto je normalno da se svaka žena mora šminkat da bi izgledala ljepša nego što je. Muškarac kakav je takav je. Tako ni ženama ne treba šminka pa da vidimo tu ljepotu bez šminke.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:21 23.10.2020.

Barbara, žena za sva vremena!!!!!👍

DU
Deleted user
10:19 23.10.2020.

Glava,samo glava i niš drugo od glave se ne vidi,jer ničeg drugog ni nema,ali imaaa glave