zgodni chef

Ivan Pažanin podijelio fotografiju bez majice, javila mu se Marijana Batinić: 'Macane, gori sve'

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Arena Hospitality Group
Foto: RTL
Ivan Pažanin
Foto: RTL
Ivan Pažanin
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Ivan Pažanin
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Foto: Instagarm
26.06.2022.
u 19:00
Popularni chef pokazao je svoj tetovirani torzo, a pokazao je i kako uživa u hrani. Ivan je podijelio i fotografiju hrane kojom se počastio, a radi se o piti, pršutu i krempiti. U komentarima su mu se javili brojni pratitelji, među kojima i neke poznate ličnosti.
Pogledaj originalni članak

Popularni chef Ivan Pažanin (37) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je pozirao bez majice. Zgodni chef pokazao je svoj tetovirani torzo, a pokazao je i kako uživa u hrani. Ivan je podijelio i fotografiju hrane kojom se počastio, a radi se o piti, pršutu i krempiti. 

- Ako se pitate kako izgleda raj, evo odgovora! Pita, pršut, krempita... Bokun sunca. Bokun mora - poručio je u opisu. U komentarima su mu se javili brojni pratitelji, među kojima i voditeljica Marijana Batinić i poduzetnica Snježana Schillinger.

- Macane, gori sve - poručila mu je Batinić.

- Točno tako i da nakon toga ne dobiješ ni grama - dodala je Schillinger. "Dobar kao dobar dan, a još zna i kuhati. Gdje ćeš bolje", "Ajoj, sve što volim", pisali su pratitelji. 

Inače, Pažanin je svojim pratiteljima otkrio i kada je otvorio sezonu kupanja.  Chef je sredinom svibnja objavio fotografiju na kojoj pozira u moru, a vidi se da oko njega nema baš kupača.

- Konačno sam se bacio u more. Za mene je ljeto počelo - napisao je pored fotografije na kojoj do izražaja dolazi njegov istetovirani torzo. U komentarima su mnogi njegovi pratitelji ostavili emotikon srca. Njegovi pratitelji posebno su istaknuli da je more još hladno te da je ovo hrabro od njega, a objava je skupila više od 2300 lajkova. "Hrabro", „Rado bi ti se pridružila, ali sam daleko“, „Blago tebi“, „Zavidim“, pisali su. Jedna osoba ga je u komentarima pitala kako je, a Ivan je odgovorio. „Sad savršeno“, napisao je.

Dodajmo da popularni chef nije uvijek imao ovako utegnute mišiće i fit liniju jer je kao tinejdžer, što je sam u nekoliko navrata priznao, imao dosta kilograma viška i u jednom trenutku vaga je pokazala 120 kilograma. Kasnije ih se uspio riješiti redovitim vježbanjem i uravnoteženom prehranom.

Podsjetimo, Pažanin je publici postao poznat kao mentor u televizijskim kulinarskim showovima, a an društvenim mrežama ima više od 66.000 pratitelja

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

nižu se komentari podrške

Tiktokerica koju prati 7 mil. ljudi objavila video koji je teško gledati: Samo dan prije 19. rođendana ubijen je njen sin

Nichols, poznatija kao shoelover99 na toj društvenoj mreži poznata je kao 'južnjačka majka' koja svojim pratiteljima koji nemaju majke ili nemaju dobar odnos sa svojim roditeljima dijeli majčinske savjete i širi pozitivu i ljubav. Upravo zbog toga mnoge je pogodilo kada su na Tik Toku vidjeli video  uplakane influencerice koja traži pravdu za svog sina.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FR
Freudenreichova
07:47 27.06.2022.

Pomalo iritantan lik, a s tim prostačkim tetovažama (sve tetovaže su prostakluk) kojima se ponosi još iritantniji.

Avatar utunelu
utunelu
07:38 27.06.2022.

kaj je to na njemu zgodno glavurdža od 5 m2?lice?

Avatar zong
zong
19:54 26.06.2022.

Dečki javite mu se...