nasmijala mnoge

Ipak nije Photoshop? Ivana objavila novi video, stražnjica joj zapela u luftiću

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Ivana Knoll
09.08.2020.
u 19:20
Naime, Ivana se zabavljala u bazenu sa ružičastim luftićem, no kada je pokušala izaći iz vode, luftić je zapeo na njezinoj stražnjici.
Pogledaj originalni članak

Najvatrenija navijačica naše reprezentacije, Ivana Knoll objavila je novi video koji je nasmijao mnoge. Naime, Ivana se zabavljala u bazenu sa ružičastim luftićem, no kada je pokušala izaći iz vode, luftić je zapeo na njezinoj stražnjici. 

"Na šlaufiću bi ipak trebalo pisati nekakvo upozorenje" napisala je Ivana uz objavu, koju su odmah komentirali brojni pratitelji.

"Dobro si me nasmijala", "Zakon si, umrijet će dušobrižnici", "Treba li ti pomoć?", "Predivna si" pisali su joj. 
Podsjetimo, nakon što je Ivana objavila fotografiju na kojoj pozira u uskim crnim tajicama, ubrzo su se počeli javljati pratitelji. Iako je dobila mnogo komplimenata, mnogi su uočili i jedan posebno negativan komentar.  – Znaš li ti išta osim pokazivati stražnjicu i grudi?

Dosadna si već, izbaci video da dobiješ pažnju pa da smo mirni od tebe više – napisala joj je pratiteljica.  Ivana joj je odmah odgovorila.  – Dušo, da te naučim. Imaš opciju prestani pratiti ili blokiraj i nikad ti više neću dosađivati – poručila joj je zanosna brineta. Osim toga, jedan ju je pratitelj optužio i da fotke obrađuje filtrima i Photoshopom, no ona je brzo odgovorila da se samo udebljala u karanteni.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

GA
Galebzeleni
22:43 09.08.2020.

Nije photoshop nego plasticne operacije. A vi ste novinari koji pisete o eskort damama dno dna. Treba vam otkaz dati

FA
fajlpz
07:18 10.08.2020.

Ponos mame svoje.Buduća majka i supruga.Pih

TI
Tigar60
05:57 10.08.2020.

Čemu slue ruke, namjerno napravljeni video.