Turbulentna godina

Ima li kraja nevoljama? Nova kaznena prijava stigla je na Severininu adresu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Milan Popović tužio za klevetu Darija Budimira i Severinu Kojić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Milan Popović tužio za klevetu Darija Budimira i Severinu Kojić
25.06.2020.
u 17:35
Nova kaznena prijava stigla je u splitsko - dalmatinsku policiju, a navodno je prijavu podnio Milan Popović.
Pogledaj originalni članak

Na adresu naše pjevačice Severine stigla je još jedna kaznena prijava jer navodno skrbniku svog sina, a to je Milan Popović, nije dijete predala na vrijeme. Ovu informaciju za 24 sata potvrdili su iz splitsko-dalmatinske policije te su rekli kako je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Severina Kojić
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL

- Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb - rekli su u policiji u Splitu. Navodno je Severina pozvala policiju zbog Milana Popovića i iz policije kažu kako su došli na mjesto događanja ali nije bilo potrebe za njihovim postupanjem. Općinski građanski sud u Zagrebu krajem prošle godine donio je nepravomoćnu odluku prema kojoj će Severinin sin živjeti s ocem, a pjevačica ga ima pravo viđati i provoditi s njim vrijeme i terminima koje je odredio sud. Severinin PR o ovoj kaznenoj prijavi još nema saznanja.

Severinu u ovoj godini samo sustižu loše vijesti i problemi, ali jedna stvar joj je zasigurno popravila barem malo ovu godinu, a to je povratak starom menadžeru Tomici Popoviću. Nakon što su prošle godine prekinuli suradnju i nisu htjeli otkrivati što stoji u pozadini tog prekida sada su očito opet pronašli zajednički jezik i obnovili su suradnju i Severina se već vratila u studio i snima nove pjesme.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KO
KOMEntar
20:54 25.06.2020.

Severina vuckovic popovic kojic,pokazi ti njima 'srednjaka'

GL
Glavica
06:36 26.06.2020.

pravi pasaluk

ZP
zpadjen
21:40 25.06.2020.

Tekst nije uopće točan. Nedostaju tu moj šef poduzetnik Kris Bojanović povratnik iz Njujorka kojim je Severina bila 1994 čak sam i ja zvao sa oni smiješnih ogromnih mobilnih telefona na neki fiksni broj u Španskom. O tome sam baš pričao sa Severinom u hotelu u Ljubljani idi je prvi puta nastupila nakon porno uratka. U tom novome hotelu Ljubljani na dunajskoj cesti slušalicu Severinu sudionici Marketing u sportu Pa bilo je tu celo rukovodstvo nogometnog kluba Hajduk Edo Peci. Ponovo o tome razgovaram sa Severinom na njenom koncertu u Ljubljani na otvorenom na današnji dan 25 6 2002. Dan državnosti Slovenije i Hrvatske. Muzika me ne interesira i ne zna uopće njihove pjesme Au igrom slučaja jedino sam poznavao Severinu Olivera dragojevića i Petar Grašo a da nikad u muzici ne pričam o svemu Samo ne u muzici sa Grašo najviše u hrani.