INSTAGRAM VS. STVARNOST

Grubnić pokazao kako Momčilo i on izgledaju kada ne znaju da ih snima kamera

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marko Grubnić i Momčilo Gurović
17.06.2021.
u 17:30
Inače, Marko i Momčilo odmaraju se u luksuznoj kući s bazenom, za koju je Grubnić napisao kako je to njihovo "sretno mjesto".  Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Momčilo i on uživaju kupajući se u bazenu, a pokraj je napisao "Samo nas dvojica".
Pogledaj originalni članak

Modni mačak Marko Grubnić s prijateljem Momčilom Gurovićem uživa u Istri, a na Instagramu je pokazao kako njih dvojica igledaju kada ne poziraju za fotografiju. 

- Instagram vs. stvarnost napisao je Marko pokraj dviju fotografija. Na prvoj su Momčilo i on u ozbiljnoj pozi, a na drugoj su nasmijani, prije nego su pozirali. 

Foto: Instagram

Inače, Marko i Momčilo odmaraju se u luksuznoj kući s bazenom, za koju je Grubnić napisao kako je to njihovo "sretno mjesto". 

 Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Momčilo i on uživaju kupajući se u bazenu, a pokraj je napisao "Samo nas dvojica".  

Grubnić se na društvenim mrežama često hvali svojim stilom života i modnim odabirom. Novi komad kojim se počastio su natikače s potpisom modne kuće Valentino. Na Instagram storyjima objavio je video u kojem se pohvalio ovim crnim kožnim natikača čija cijena iznosi šest tisuća kuna. Na službenim stranicama kuće Valentino u opisu pored ovih natikača piše kako su anatomski oblikovane, a gornji dio im je ukrašen kožnim laticama različite veličine. Nedavno se pohvalio još jednim modnim detaljem za koji je izdvojio nešto više od 10 tisuća kuna. Riječ je o zelenoj torbici popularnog brenda Bottega Veneta i to o modelu Mini Jodie. 

Podsjetimo, Marko je nedavno proslavio i prvu godišnjicu zaruka.  Tada je objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. Na fotografiji se mogu vidjeti latice ruža po stolu i podu, velike svijeće i šampanjac, a iza njega stajao je natpis na kojem piše "Hoćeš li se udati za mene?".  "Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi", napisao je Marko pokraj fotografije nastale 6.lipnja 2020. godine. 

Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

WA
warbreaker
20:25 17.06.2021.

On je u Istri kao što je i Severina na Maldivima. A ovdje ste danima pisali "uživa", "odmara", "s kim je", dok je ona stavljala stare slike. Grubnić pak uopće nije ni na starim slikama, nego lijepi sebe i tog po skinutim pozadinama.. lijepi glave na tijela u bazenima.... i općenito svi lažete.... i onda brišete svakog tko vam kaže da ste fake news.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:58 18.06.2021.

Ne znam je li itko primijetio da se ovaj sa svim tisucama kuna vrijednim zenskim torbicama i slicno naslikava uvijek samo jednom i nikad vise. Zato jer to nije njegovo nego mu vlasnici ducana posude torbice i sl radi reklame? Ociglednu upotrebu photoshopa vise nije potrebno ni komentirati. A jos je i zanimljivo pitanje ima li momcilo boravisnu vizu za boravak u Hrvatskoj i kako i zasto mu je izadna te tko ju je odobrio

Avatar YUKA1962
YUKA1962
22:44 17.06.2021.

Bolje ih izgubiti nego naći!!!