Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTAGRAM VS. STVARNOST

Grubnić pokazao kako Momčilo i on izgledaju kada ne znaju da ih snima kamera

Foto: Instagram
1/7
17.06.2021.
u 17:30

Inače, Marko i Momčilo odmaraju se u luksuznoj kući s bazenom, za koju je Grubnić napisao kako je to njihovo "sretno mjesto".  Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Momčilo i on uživaju kupajući se u bazenu, a pokraj je napisao "Samo nas dvojica".

Modni mačak Marko Grubnić s prijateljem Momčilom Gurovićem uživa u Istri, a na Instagramu je pokazao kako njih dvojica igledaju kada ne poziraju za fotografiju. 

- Instagram vs. stvarnost napisao je Marko pokraj dviju fotografija. Na prvoj su Momčilo i on u ozbiljnoj pozi, a na drugoj su nasmijani, prije nego su pozirali. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, Marko i Momčilo odmaraju se u luksuznoj kući s bazenom, za koju je Grubnić napisao kako je to njihovo "sretno mjesto". 

 Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Momčilo i on uživaju kupajući se u bazenu, a pokraj je napisao "Samo nas dvojica".  

Grubnić se na društvenim mrežama često hvali svojim stilom života i modnim odabirom. Novi komad kojim se počastio su natikače s potpisom modne kuće Valentino. Na Instagram storyjima objavio je video u kojem se pohvalio ovim crnim kožnim natikača čija cijena iznosi šest tisuća kuna. Na službenim stranicama kuće Valentino u opisu pored ovih natikača piše kako su anatomski oblikovane, a gornji dio im je ukrašen kožnim laticama različite veličine. Nedavno se pohvalio još jednim modnim detaljem za koji je izdvojio nešto više od 10 tisuća kuna. Riječ je o zelenoj torbici popularnog brenda Bottega Veneta i to o modelu Mini Jodie. 

Podsjetimo, Marko je nedavno proslavio i prvu godišnjicu zaruka.  Tada je objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. Na fotografiji se mogu vidjeti latice ruža po stolu i podu, velike svijeće i šampanjac, a iza njega stajao je natpis na kojem piše "Hoćeš li se udati za mene?".  "Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi", napisao je Marko pokraj fotografije nastale 6.lipnja 2020. godine. 

Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 7

WA
warbreaker
20:25 17.06.2021.

On je u Istri kao što je i Severina na Maldivima. A ovdje ste danima pisali "uživa", "odmara", "s kim je", dok je ona stavljala stare slike. Grubnić pak uopće nije ni na starim slikama, nego lijepi sebe i tog po skinutim pozadinama.. lijepi glave na tijela u bazenima.... i općenito svi lažete.... i onda brišete svakog tko vam kaže da ste fake news.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:58 18.06.2021.

Ne znam je li itko primijetio da se ovaj sa svim tisucama kuna vrijednim zenskim torbicama i slicno naslikava uvijek samo jednom i nikad vise. Zato jer to nije njegovo nego mu vlasnici ducana posude torbice i sl radi reklame? Ociglednu upotrebu photoshopa vise nije potrebno ni komentirati. A jos je i zanimljivo pitanje ima li momcilo boravisnu vizu za boravak u Hrvatskoj i kako i zasto mu je izadna te tko ju je odobrio

Avatar YUKA1962
YUKA1962
22:44 17.06.2021.

Bolje ih izgubiti nego naći!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije