Što se dogodilo?

Goran Jurenec progovorio o temi prekida s Claudijom: Reći ću sve

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.06.2021.
u 10:32
Nakon što je Gospodin Savršeni izbrisao sve fotografije s djevojkom Claudijom pojavila su se šuškanja o njihovom prekidu.
Pogledaj originalni članak

Ljubavne priče Gorana Jureneca, kojeg poznajemo kao Gospodina Savršenog iz istoimenog RTL-ovog showa, ne mogu proći bez neke drame. Nakon poprilično dramatičnog prekida s Hanom Rodić s kojom je romansu započeo nakon showa u kojem su se upoznali, Goran je priznao da se vratio svojoj bivšoj djevojci Claudiji s kojom je u vezi bio prije Hane.

Samo nekoliko tjedana nakon što su Claudija i Goran obznanili da su opet zajedno i objavili zajedničke fotografije, dogodio se novi šok – Goran je s Instagrama izbrisao slike na kojima je s Claudijom. Pojavila su se šuškanja kako je opet solo i da je ovo sigurno znak prekida s Claudijom s kojom je već počeo i živjeti u istom stanu, a kada su se prestali pratiti na Instagramu, svima je to bio znak da nešto ozbiljno ne valja u ovom odnosu.

Foto: Instagram

"Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče. Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i doznat ćete što se dogodilo", objasnio je Goran na svom Instagram profilu odgovarajući na pitanja obožavatelja koje je zanimalo što se točno događa između njega i Claudije.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar drug Joža
drug Joža
23:47 14.06.2021.

Ostavio ju je zbog mlađeg dečka

DU
Deleted user
23:05 14.06.2021.

Svoju privatnost konstantno nabijaju drugima na nos a onda traže malo privatnosti? Pa tko vas tjera da slikate svaku kavu na balkonu i presvlačenje?

IP
info_punkt
14:12 14.06.2021.

Nek se sad vrati onoj prvoj i sve će biti OK. I tako svi imaju kokošji mozak, neće nitko ništa ni primjetiti.