Sasvim iskreno

Glumica iz 'Boljeg života' rekla svoj stav o koroni i postala glavna tema na društvenim mrežama

Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
06.10.2020.
u 16:17
Glumica Svetlana Ceca Bojković pričala je o novom normalnom, a osvrnula se i na Stožer u Srbiji i rekla što misli o njihovom radu.
Pogledaj originalni članak

Glumica Svetlana Ceca Bojković koju svi pamtimo kao Emiliju iz kultne serije "Bolji život" bila je gošća u emisiji "Beogradska kronika" na RTS-u i govorila je i o pandemiji koronavirus i rekla je što misli o svemu tome, a njezine izjave dijele se na društvenim mrežama i o njima svi pričaju.

Na pitanje voditeljice kako se snalazi u vremenu kada vlada "novo normalno" glumica je rekla: Snalazimo se kako moramo. Prvo želim reći da je taj izraz "novo normalno" je jedan od 10 izraza koji me u ovoj situaciji u posljednjih šest mjeseci izuzetno iritira. Molim vas, što je to? Normalno je normalno, nema tu novo ili staro - kazala je glumica, a prenosi Blic. Osvrnula se i na pojam socijalna distanca i objasnila kako postoji fizička distanca te da je socijalna distanca nešto sasvim drugo.

- Znači tako neke fraze uđu u opticaj i one se tako ponavljaju. Mislim da je kazalište jedno od trenutno najugroženijih ustanova, jer je teško i glumcima i gledateljima u dvorani s malom količinom zraka - poručila je glumica. Nije zadovoljna ni kako Stožer u Srbiji komunicira i kaže kako često donose kontradiktorne informacije.

- Stožer nam iznosi razne kontradiktorne stvari, danas ovo, sutra ono, a onda stalna prijetnja da će biti novih mjera… Aman, pustite nas ljudi da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, bit će. Ako trebam umrijeti, ja ću umrijeti. Toliko od mene za danas - poručila je legendarna glumica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

NM
nemirno more
16:40 06.10.2020.

da biće, što će bit...ovako ili onako

TO
toplohladno
16:38 06.10.2020.

slažem se

DU
Deleted user
16:56 06.10.2020.

Kod nas to nitko nije rekao?