kakav propust

Gledatelji ostali u šoku! Zbog kadrova sa seksi plesačicom ukinuta emisija na javnoj televiziji

Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
Foto: Screenshot/RAI
29.11.2020.
u 14:46
Šokirani gledatelji odmah su se pobunili, a ubrzo je reagirala i uprava RAI televizije koja je odmah maknula emisiju s programa.
Pogledaj originalni članak

Neobični kadrovi pojavili su se ranije ovog tjedna tijekom poslijepodnevne emisije 'Detto Fatto' na talijanskoj javnoj televiziji RAI. Naime, tijekom emisije koju je vodila Bianca Guaccero emitiran je i video vodič za kupovinu u kojem je glavnu ulogu imala seksi plesačica Emily Angiolillo.

Atraktivna brineta gledateljima je dijelila savjete kako senzualno kupovati u supermarketu počevši od toga kako dohvatiti proizvod s visokih polica pa do toga kako što zavodljivije podići proizvod koji je ispao na pod iz ruku i to sve u mini suknji i štiklama. Šokirani gledatelji odmah su se pobunili, a ubrzo je reagirala i uprava RAI televizije koja je odmah maknula emisiju s programa. - To je ozbiljan problem, a ova epizoda nema nikakve veze s duhom javne televizije i uredničkom politikom Raija - objavio je Ludoviko Di Meo, direktor drugog programa javne televizije i dodao da je pokrenuta istraga kako bi se utvrdila odgovornost.

Svoje žaljenje iskazala je i voditeljica  Bianca Guaccero. -  I ja sam samohrana majka koja se svakog dana bori za ono u što vjeruje...Taj je tutorial trebao biti komičan i nije trebao biti shvaćen ozbiljno, no ovoga puta je došlo do pogreške - napisala je između ostalog na Instagramu i dodala kako joj nije namjera bila poniziti žene. Na spornu emisiju reagirali su i u parlamentu. - Možda nam ne treba poduka o tome kako kupovati, već o tome kako obavljati javne usluge bez gaženja vrijednosti Rai-ja- istaknuo je političar
Andrea Martella. Što će biti sa spornom emisijom za sada nije poznato, a moguće je i da će nakon provedene istrage do daljnjeg biti prekinuta.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BO
Bowl
14:58 29.11.2020.

Ššššok.

ST
Starotopoljanin
18:15 29.11.2020.

Koji sok, cura sasvim u redu. Ima lijepo tijelo uredno obucena i kojem talijanu nije uredu. Samo tako ljepotice.

DU
Deleted user
15:28 29.11.2020.

I to iz zemlje koja je krajem 80-ih na TV dovela show kao "Tutti Fruti". Oni vremešniji će se sjetiti o čemu je riječ...