ne želi zakon

Fanovi uzrujani zbog stava poznate glumice: Bori se protiv cijepljenja djece!

Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
14.06.2019.
u 07:00
Fotke je objavio Kennedy na Instagramu te je Jessicu nazvao hrabrom, snažnom i iznimno informiranom ženom. – Jessica ima prijatelje koji su patili zbog cijepljenja – rekao je.
Pogledaj originalni članak

Glumica Jessica Biel izazvala je bijes javnosti nakon što se fotografirala s Robertom F. Kennedyjem, poznatim zagovornikom i aktivistom pokreta protiv cijepljenja djece.

Fotke je objavio Kennedy na Instagramu te je Jessicu nazvao hrabrom, snažnom i iznimno informiranom ženom. – Jessica ima prijatelje koji su patili zbog cijepljenja kao djeca – rekao je.

Foto: Instagram

Fanovi sada istražuju njezine ranije izjave kako bi ustvrdili da je Jessica stvarno protiv cijepljenja. Naime, 2015. izvor za časopis InTouch Weekly rekao je kako je Jessica odbila cijepiti sina Silasa, koji je tada imao 7 mjeseci jer je bila uvjerena da bi cjepivo moglo izazvati komplikacije.

Biel i Kennedy se protive prijedlogu kalifornijskog zakona koji će roditelje primorati da cijepe djecu. 

Supruga pjevača Justina Timberlakea obožavatelje je prije iznenadila izjavom: – Ne žele mi dati uloge jer sam preseksi.

Foto: Instagram screenshot

Glumica se javila na Instagramu, gdje je u podužoj objavi objasnila kako nije protiv cijepljenja, već samo protiv zakona.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
nirovad
14:37 14.06.2019.

treba je poslušati, ona je glumila doktoricu pa zna.