Mamina sreća

Emotivna posveta Korane Gvozdić sinu Oliveru: Zaklela sam se da bez njega neću izaći iz te zgrade

Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Instagram/Ivan Šarić
Ivan Šarić i Korana Gvozdić
Foto: Instagram/Ivan Šarić
Ivan Šarić i Korana Gvozdić
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: reuters
Foto: Instagram
Foto: Instagram
09.06.2021.
u 10:15
Bivša manekenka i ekonomistica 13. travnja rodila je sina Olivera s kojim je iz rodilišta izašla 21. svibnja.
Pogledaj originalni članak

Emotivnu objavu napisala je na svom Instagramu Korana Gvozdić i uz nju objavila fotografiju sebe i sina Olivera pri izlasku iz rodilišta iz kojeg su izašli 21. svibnja, a maleni Oliver rodio se 13. travnja.

- On i ja 💙Bodrili smo i čekali jedan drugog...prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu. - napisala je Korana na Instagramu. Komičar Ivan Šarić i ekonomistica i bivša manekenka Korana Gvozdić vijest da očekuju prinovu objavili su početkom veljače.

- Neopisivo sam sretna. Ali baš jako. I ne, nije da imam školsku trudnoću pa nemam nikakvih problema, ali nemam se srca žaliti. Sve što mogu je našaliti se i ići dalje ka cilju. - izjavila je Korana za Gloriju kada je bila u 27. tjednu trudnoće i dodala kako se s kilogramima uopće ne opterećuje.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.