Novi početak

Ella Dvornik pokazala dio svog novog doma u Istri i otkrila kako je Balie reagirala kad je vidjela svoju sobu

Foto: Facebook/TS Auris
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Ella Dvornik
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Youtube screenshot
15.06.2021.
u 08:00
Influencerica i blogerica sa suprugom i djecom iz Zagreba odselila se u Istru.
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pierce kupili su kuću u Istri. Dok je Ellina mama Danijela čuvala unuke Balie i Lumi, Ella i njezin suprug su preselili sve stvari iz Zagreba u Istri i pet dana su slagali stvari u novom domu. Influencerica i blogerica sada je pokazala dio unutrašnjosti svog doma i otkrila kako je njezina kći Balie reagirala kad je vidjela svoju novu sobu.

- Dobrodošla doma. Zadnjih 5 dana , kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati - napisala je Ella na svom Instagramu i objavila fotku od Balie i dodala kako joj prije nekoliko godina ništa od ovoga nije bilo u planu?

Foto: Instagram

- Da mi je netko prije pet godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro “na selu” sa nešto više od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikada neće meni dogoditi. Prvo da ću uopće imat dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. eto dogodilo se i to i već mi se par dana u glavi vrti glas moga dide Borisa : SVAKOOOOOOOO NAŠEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE EEEEEEEEEE..... maaaaaa loooooooo MISTO! U duši je uvik čisto, jer sve ča mu na um sine čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi a moj Bože, ča se može moglo je i svršit gore!

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

MI
mica1111
08:59 15.06.2021.

Svoju intimu pred svjetinu!

HU
Hulk
09:03 15.06.2021.

A zbog čega nije išla u svoju Dalmaciju ,nego je došla zagadit Istru !

OK
okvals54
09:56 15.06.2021.

Dokle VL mislite nas maltretirati sa ovom Nis' koristi?

Još iz rubrike Showbiz