požalila se na instagramu

Domaća glumica u emotivnoj objavi otkrila što joj je slomilo srce: 'Tko će platiti moje suze?'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshoot
22.05.2020.
u 11:17
Emotivna glumica požalila se kako zbog zatvorenih granica i promjena pravila između država neće moći zagrliti svoju majku za njezin 60. rođendan.
Pogledaj originalni članak

Pandemija koronavirusa većinu je odvojila od najbližih, a jedna od njih je i domaća glumica Marijana Mikulić, koja se požalila na Instagramu.

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixell
marijana mikulic
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Emotivna glumica požalila se kako zbog zatvorenih granica i promjena pravila između država neće moći zagrliti svoju majku za njezin 60. rođendan.

Početno ublažavanje mjera ju je razveselilo, no ubrzo je uvidjela da poneke države imaju svoja pravila te da slobodno putovanje između njih ipak još nije sasvim moguće.

"Moja majka 23. 5. slavi okrugli 60. rođendan, a da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile – možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan! Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju? Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? DA, granice otvorene! Ukinuta i samoizolacija pri prelasku granice!! Sreća do neba!" napisala je glumica u svojoj emotivnoj objavi na Instagramu, uz koju je podijelila i zajedničke fotografije s majkom.

Foto: Screenshoot

"I onda knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH! Zašto? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? Znači oni koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku, a ja ne mogu? Nemam prava na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto? Može li mi netko odgovoriti?" upitala se na Instagramu popularna glumica dok su je pratitelji u komentarima tješili.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.