ljubomoran

Dino Rađa poručio Viktorijinom plesnom partneru: 'Gledam te'

Foto: Nova TV
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Viktorija Rađa
Foto: Nova TV
18.03.2019.
u 20:03
Nakon što je Viktorija Rađa objavila snimku probe na Instagramu, njezin suprug Dino Rađa se “zaprijetio” mladom Mrkiću. -Pazi dobro di je diraš - upozorio ga je kroz šalu.
Pogledaj originalni članak

Dok je njegova supruga Viktorija Đonlić Rađa bila rasplesana na podiju showa ‘Ples sa zvijezdama’ s mlađahnim plesnim partnerom Markom Mrkićem, bivši košarkaš Dino Rađa pozorno je pratio svaki njezin korak i nije se suzdržao komentara.

-Malo smo zaminili uloge. Moran priznat da je puno lakše igrat nego gledat - napisao je Dino nakon emisije uz snimku Viktorijinog nastupa.Podsjetimo, nakon što je Viktorija objavila snimke probe na Instagramu, Dino Rađa se “zaprijetio” mladom Mrkiću.

-Pazi dobro di je diraš - upozorio ga je kroz šalu, a prije samo nastupa se javio i poručio: “Gledam te.” Viktorija i Marko zaplesali su i nakon emisije u centru Zagreba, gdje je ekipa proslavila prvu epizodu.

 

Foto: Instagram
Pogledajte tko su sve plesni parovi nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama'.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

RO
roundtrain
21:21 18.03.2019.

Ne brini Dino, niko ti neće tu staru babu dirat!

AN
Antonio1952
20:25 18.03.2019.

Sta ce drugo kad plesat nezna a i kosarku je doveo do dna.

Avatar dmitarX
dmitarX
20:28 18.03.2019.

bolje gledaj nju..

Još iz rubrike Showbiz