Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje

Pogledajte reakciju Dine Rađe nakon što je njegova supruga zaplesala s drugim

Foto: Screenshot
1/5
09.03.2019.
u 17:52

Viktorijin partner u ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama je profesionalni plesač Marko Mrkić, a dio treninga za nastupe je također podijelila na Instagramu.

Na male ekrane vraća se show "Ples sa zvijezdama", a natjecateljica Viktorija Rađa je s Instagram pratiteljima podijelila snimku reakcije supruga Dine Rađe koja je izazvala smijeh kod mnogih.

Viktorijin partner u ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama je profesionalni plesač Marko Mrkić, a dio treninga za nastupe je također podijelila na Instagramu.

-Ovaj Marko Mrkić stvarno zna što radi. - napisala je uz snimku u kojoj se u jednom trenu pojavljuje njezin suprug, legendarni umirovljeni košarkaš Dino Rađa koji se plesaču obratio s velikom ozbiljnosti.

-Pazi dobro di ju diraš. - poručio mu je i nasmijao mnoge, a zbog toga je zaradio nadimak "legenda" i "kralj".

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih.

 

Komentara 23

PR
prajdali100
19:38 09.03.2019.

E moj Rađa što si dočekao !!!! Da sam na tvom mjestu....ufff...

Avatar tituš
tituš
19:22 09.03.2019.

to su prvi "plesni" koraci, bude ona plesala ..Konačno čuje se da ovaj YUgofil ima dečka ili curu, ne znam tko što glumi u tom odnosu, navodno jedan popularni pjevač iz njegove blizine .. a to je i zaslužio!

AD
adler77
19:33 09.03.2019.

Viktorija je bomba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije