Šuškalo se o tome

Drastičan potez popularne glumice iznenadio njene prijatelje

Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
13.03.2018.
u 08:47
Cameron Diaz odlučila je zauvijek napustiti svijet glume, a da odlazi u mirovinu povjerila je prijateljici Selmi Blair
Pogledaj originalni članak

Dugo se šuškalo o tome kako jedna od najpoznatijih glumica današnjice napušta svijet glume, a sada je informaciju o odlasku Cameron Diaz u mirovinu potvrdila i njena prijateljica Selma Blair.

Naime, Diaz je odlučila kako više ne želi imati veze s filmskom industrijom i to je povjerila Selmi, piše Daily Mail. Fokus 45-godišnje glumica sada je obiteljski život i njezin suprug Benji Madden.

– Bila sam na ručku s Cameron i pričale smo o filmu "Najslađe stvorenje" i o nastavku tog filma, a kad sam spomenula da želim sudjelovati u nastavku, Cameron mi je  odgovorila kako je ona gotova s glumom. Obiteljski život joj je trenutačno važniji i filmsko platno je više ne zanima – poručila je Blair koju je pomalo iznenadila njena odluka.

Zadnju ulogu odigrala je u filmovima "Sex Tape" i "Annie", a kao jedan od razloga zašto više ne želi biti dio Hollywooda jest i to što joj smeta što se na žene u filmskoj industriji i dalje gledao kao seksualne objekte. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.