Vjera u ljubav

Bivši muž glumicu je prevario s 20 žena, a sada se šuška da se udala za ovog fotografa

Foto: profimedia
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
sandra bullock
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
09.01.2021.
u 09:00
Sandra Bullock i Bryan Randall u vezi su od 2015. godine i prema pisanju časopisa OK sada su se i vjenčali.
Pogledaj originalni članak

Glumici Sandri Bullock brak s Jessejem Jamesom ostavio je gorak okus kada je saznala da ju je varao s 20 žena i 2010. godine rastala se od njega. Vjeru u ljubav vratio joj je fotograf i maneken Bryan Randall s kojim je romansu započela 2015. godine. Par se ne voli često pojavljivati na društvenim događanjima i žive poprilično povučeno za jedan hollywoodski par, a sada su navodno, prema pisanju magazina OK svoju ljubav okrunili brakom. Već se u nekoliko navrata spominjalo kako se par vjenčao na Sandrinom imanju, ali te informacije glumica nije potvrdila kao što ni sada nije komentirala pisanje OK-a da je opet u braku. 

- Bryan je brižan i vrlo nježan. Djeci je on broj jedan dok ja dolazim nakon njega, no razumijem ih jer ipak je on taj koji je humorističniji i koji ih bolje tretira - rekla je u jednom intervju prije dvije godine. Pričala je tada i o svojoj djeci koju je posvojila 11-godišnjem sinu Louisu i devetogodišnjoj kćeri Leili. 

- Lou je jako osjetljiv. Nekad ga iz milja zovem svojim 78-godišnjim sinom. Mudar je i jako ljubazan prema svima. Sve to uočila sam još kad su mi ga predali. S druge strane Laila je pravi borac, to je i razlog zašto je danas ovdje. Nije dopustila da itko ubije njezin duh. To dijete postići će mnogo toga u životu i donijeti velike promjene - ispričala je 55-godišnja glumica. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PS
popevke sAm slagal
09:27 09.01.2021.

Kako može žena bez grudi obući ovakav V izrez? Ako se doma tako oblačila nije ni čudno da joj se muž ponekad zaželio žena s grudima.