PREPOZNAJETE LI JE?

Bila je jedna od najljepših holivudskih glumica a onda je unakazila lice plastičnim operacijama

Foto: Profimedia
Melanie Griffith
Foto: Profimedia
Melanie Griffith
Foto: Profimedia
Melanie Griffith u filmu 'Zaposlena djevojka'
Foto: 'JEFF CHRISTENSEN'
'BEV06D:GOLDEN GLOBES:BEVERLY HILLS,CALIFORNIA,24JAN00 - Actors Antonio Banderas and Melanie Griffith arrive at the 57th Annual Golden Globes Awards January 23 in Beverly Hills. ssm/Photo by Jeff Ch
Foto: DGRF/Press Association/PIXSELL
Melanie Griffith
Foto: Gabriele Maricchiolo/KIKA/PIXSELL
melanie griffith
23.01.2021.
u 08:00
Glumica je sve do prije četiri godine uglavnom poricala da je ovisna o estetskim zahvatima, a onda je u intervju za magazin Porter progovorila o operacijama i priznala je kako je zbilja pretjerala sa zahvatima
Pogledaj originalni članak

Slavna holivudska glumica Melanie Griffith (63) uhvaćena je u šetnji Los Angelesom bez maske, a mnogi su primijetili kako nakon brojnih estetskih operacija njeno lice izgleda gotovo neprepoznatljivo. 

Glumica je sve do prije četiri godine uglavnom poricala da je ovisna o estetskim zahvatima, a onda je u intervju za magazin Porter progovorila o operacijama i priznala je kako je zbilja pretjerala sa zahvatima.

Foto: Profimedia
Melanie Griffith

- Nisam shvatila to sve dok drugi nisu počeli govoriti: O moj Bože, što je napravila?. To me jako pogodilo pa sam otišla kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sve što je njegova kolegica zeznula. - ispričala je tada. Jedno vrijeme glumica je imala i velikih problema s alkoholom i to je utjecalo na njezin posao i kaže kako joj je jako žao zbog toga i dodaje kako je unatoč problemima s alkoholom uvijek dobro funkcionirala kao majka. - Nisam nikada ležala pijana na podu i uvijek sam se trudila biti tu za moju djecu - rekla je glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Zaposlena djevojka" koji joj je donio nominaciju za Oscar. 

Podsjetimo, iz braka s Antoniom Banderasom ima kćer Stellu, dok iz prvog braka s Donom Johnsonom ima sina Alexandera i kćer Dakotu, koja je također krenula njezinim glumačkim stopama.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SV
Svedo
12:10 23.01.2021.

alkohol i droga radi svoje a i godine, svi mi zelimo biti U 20-tih

MA
Maiden
10:09 23.01.2021.

Pa i da nije ima 63 godine, ne može izgledati kao da ima 30.