Nema šanse

Anna Wintour jednu osobu nikada više neće pozvati na 'modni Oscar'

Foto: John Nacion/Press Association/PIXSELL
Anna Wintour jednu osobu nikada više neće pozvati na 'modni Oscar'
28.10.2017.
u 17:43
Met Gale jedan je od najvažnijih modnih događaja u New Yorku, svečanoj večeri kojom se obilježava otvaranje godišnje izložbe posvećene modi u muzeju Metropolitan
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump ne mora provjeravati svoju elektroničku poštu očekujući poziv na jedno od najvažnijih modnih događanja u New Yorku u 2018., iz jednostavnog razloga što mu ga Anna Wintour neće poslati.

Modna ikona, jedna od glavnih organizatorica večeri i glavna urednica modnog časopisa Vogue je, gostujući u srijedu u emisiji Jamesa Cordena "The Late Late Show" na njegovo pitanje koju slavnu osobu ne kani više nikada pozvati na svečanost Met Gale, bez imalo razmišljanja odgovorila: "Donalda Trumpa". 

Wintour je velika pobornica Hillary Clinton i tijekom predsjedničke kampanje 2016. pružila joj je veliku potporu. U listopadu prošle godine časopis je prekinuo tradiciju nemiješanja u politiku, otvoreno poduprijevši prvu žensku predsjedničku kandidatkinju. 

Prvi ponedjeljak u svibnju rezerviran je za svojevrsni "modni Oscar" još od 1948. godine, a glavna u organizaciji tog prestižnog eventa je Anna Wintour koja odlučuje o tomu tko je dovoljno važan da prošeće crvenim tepihom, za što treba izdvojiti i poveću svotu novca.

Riječ je o jednom od najvažnijih modnih događanja u New Yorku, svečanoj večeri kojom se obilježava otvaranje godišnje izložbe posvećene modi u muzeju Metropolitan.

Službeno se na Met Gali prikupljaju novci za Odjel muzeja za modu, jedini koji se u okviru institucije muzeja mora samofinancirati. Događaj neslužbeno nazivaju i "Oscarom istočne obale", a zlobnici se ne libe počastiti ga nazivom "bankomat za Metropolitan muzej". 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
stomugromova
10:19 29.10.2017.

Plaćeni oglas libertarda,kojeg soroševci proljeđuju preko svojih medija.,a tu spada i HINA.Namiješteno pitanje u unaprijed smišljenom oglasu.

DU
Deleted user
02:30 29.10.2017.

Jako bitno.