Istraživanje

Žene koje su u vezi s manje atraktivnim muškarcima - sretnije su!

Foto: IMDb
Žene koje su u vezi s manje atraktivnim muškarcima - sretnije su!
31.12.2018.
u 07:00
Ljepota u je u oku promatrača, ali znanstvenici su zaključili da su veze puno uspješnije ako je žena ljepša od muškarca
Pogledaj originalni članak

Istraživanje je provedeno na Florida State Sveučilištu. Parovi koji su sudjelovali, pristali su biti ocijenjeni prema privlačnosti od strane znanstvenia, a dali su im i upitnik s kojim su pokušali otkriti koliko želje imaju za time da ostanu fit i seksi. 

Veći rizik od depresije

Rezultati su pokazali da ako žene imaju fizički atraktivne muževe, imaju i veći rizik od ekstremnog gubitka kilograma, ako su u društvu etiketirane kao manje lijepe od svojih muževa. Veći je i rizik od depresije, anksioznosti...

S druge strane, žene s manje privlačnim muškarcima imaju manju potrebu biti na dijeti, a i općenito su sretnije u vezi, kaže istraživanje. No muškarci nisu imali potrebu ići na dijete svog "manje lijepog" izgleda naspram žene, prenosi Ordinacija.hr. 

Kumice s Trešnjevačkog placa dale su nam savjete o ljubavi, evo što kažu...

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
deda1234
10:20 31.12.2018.

Nina kaj tebi fali u zivotu?