dobila je 20 kg

Žena se požalila: 'Otkad sam se udebljala, dečko se više ne želi seksati sa mnom'

Foto: shutterstock
Žena se požalila: 'Otkad sam se udebljala, dečko se više ne želi seksati sa mnom'
03.09.2022.
u 20:09
Prije bi iskoristio svaku priliku da bude s njom, a sada je sretna ako je poljubi u obraz
Pogledaj originalni članak

Moj dečko se prestao seksati sa mnom jer sam tijekom pandemije dobila dvadeset kilograma. Priznao je da mu se više ne sviđam, iako me i dalje voli i želi biti sa mnom. Ja imam 34 godine, on 36 godina, zajedno smo šest godina i imamo četverogodišnjeg sina. Uvijek sam bila mršava, ali na početku karantene, dobila sam višak kilograma. Počela sam jesti iz utjehe i dosade..., napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Što se ona više debljala, to su manje imali seks, a posljednjih godinu dana, njezin dečko uopće nije bio zainteresiran za nju. Prije bi iskoristio svaku priliku da bude s njom, a sada je sretna ako je poljubi u obraz. Uvijek bi koristio razne izgovore da izbjegne seks, ali kad je konačno puknula i pitala u čemu je problem, priznao je da mu se više sviđala dok je bila vitkija.

– Sada naporno radim na tome da smršavim tako što se zdravije hranim i vježbam. Radim to zbog sebe, ne zbog svog dečka, ali više se ne osjećam dovoljno dobro za njega i izgubila sam sve svoje samopouzdanje – nastavila je.

– Brutalna iskrenost vašeg dečka sigurno duboko boli. ali on želi da vaša veza funkcionira. Razgovarajte s njim o svojim osjećajima i zatražite njegovu podršku u mršavljenju, možda vam se može pridružiti u vašem programu zdrave prehrane i fitnessa – odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZU
Zujim
23:40 03.09.2022.

Potpuno ga razumijem.

MO
montello
13:46 04.09.2022.

Briga te budi svoja ..