'U pola cijene'

Žena na Facebooku prodaje skupocjene naušnice koje je dobila od - ljubavnice svog supruga!

Foto: Facebook
Žena na Facebooku prodaje skupocjene naušnice koje je dobila od - ljubavnice svog supruga!
15.03.2021.
u 13:30
Australka se na Facebooku malo i 'ispuhala' poručivši potencijalnom kupcu i da 'nakit dezinficira', da slučajno od ljubavnice njenog muža ne dobije klamidiju.
Pogledaj originalni članak

Jedna je Australka na Facebooku napisala da je nedavno saznala da je suprug vara, a onda je uslijedio i drugi šok - kad joj je suprugova ljubavnica poslala naušnice iz Tiffanyja na dar. Naušnice je dobila od svog ljubavnika, ali ih je iz nekog razloga odlučila proslijediti njegovoj ženi uz kratku poruku da će 'na joj bolje izgledati'.

Iz očitih ih razloga žena nije htjela zadržati, pa je u jednoj Facebook grupi oglasila da ih prodaje, a uz njih je napisala i cijelu priču o tome kako ih je i od koga dobila.

Piše tako da su 'u studenom prošle godine kupljene u Tiffany&Co za 2.500 kn', a od tad su, kaže, izgubile na vrijednosti, pa ih prodaje u pola cijene, za 1.250 kn.

Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa:

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seksi muškarac
Foto: Thinkstock
Penis
Foto: Thinkstock
zavođenje,seks,ljubav
Foto: Thinkstock
sado mazo, bič
Foto: Thinkstock
Muškarac, seksi, prljavo

Osim ovog opisa Australka se na Facebooku malo i 'ispuhala' poručivši potencijalnom kupcu i da 'nakit obavezno dezinficira', da slučajno od ljubavnice njenog muža ne dobije klamidiju.

- Koliko je god ovaj dar lijepa gesta žene koja mi je život pretvorila u pakao, ne želim u nijednu svoju rupu stavljati ništa što je bilo u njenoj - dodala je prevarena žena, a objasnila je i da je upravo taj komad nakita 'zaslužan' za njeno saznanje o muževoj prevari - za koju je kako prenosi Metro i doznala po računu iz Tiffanyja.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
luzer96
05:53 16.03.2021.

Prvi glas da su i u Australiji uvedene kune....znači vrijedi novac a mi planiramo uvesti euro kao sredstvo plačanja a same naušnice baš i nisu preskupe