godišnji horoskop

Veliki horoskop: Ribama 2021. godina nosi mnogo romantike

Foto: shutterstock
Veliki horoskop: Ribama 2021. godina nosi mnogo romantike
22.12.2020.
u 07:00
Dovoljno noćnog sna vama je doista potrebno za zdravlje.
Pogledaj originalni članak

Gotovo da svi jedva čekaju da se 2020 godina završi. Sve nade su usmjerene u novi zvjezdani ''raspored'' koji bi nam svima olakšao neizvjesnost i uljepšao život. Astrologinja Anđelka Subašić otkrila ga je za horoskopski znak Ribe.

Pogledajte što je sve važno za Ribe u 2021. godini:

Neptun se poigrava s maštom Riba rođenima od 11.-19.3 i daje im beskrajne emocionalne plime i oseke. Zajedno sa dijelom Djevica, Blizanaca i Strijelaca proživljavati će promjene vlastite percepcije i zbunjenost.

POSAO – potrebno je posao sagledati više racionalno nego emocionalno. U prvoj polovici 2021 godine preporučuje vam se posao iz ''sjene'', iz drugog plana. Napredovanje je moguće u ljetnim mjesecima ako ste rođeni 19 i 20.02. Možete tada dobiti posao ako ga nemate ili na sadašnjem poslu dobiti bolje uvjete. Najvažnije je da budete kreativni i strpljivi. Radite li u zdravstvu ili sa ljudima kojima je potrebna pomoć, tada malo budite na distanci kako vas posao ne bi iscrpljivao. Ako radite vizualno kreativan posao i rođeni ste 9-15.03 tada ćete imati iznimne rezultate zbog važe savršene inspiracije. 

LJUBAV – stavite sebe na ravnopravan nivo u odnosu sa partnerom, ako imate partnera. To je važno u ljubavi jer ljubav se dijeli a ne žrtvuje. Biti ćete u 2021 vrlo romantični. To znači da vas je lako osvojiti na prvu. Zato je dobro da ne pokažete odmah da vam se netko sviđa, već budite tajanstveni. Vama koji ste već duže vrijeme u braku malo je postalo monotono i priželjkujete da vam partner priređuje iznenađenja. Ako to partner ne učini može se dogoditi da netko drugi ostvari vaše želje i eto afere. Sve je za ljude, zar ne?

ZDRAVLJE – nježno tretirajte vaše tijelo: blagi okusi hrane, dovoljno tekućine, redovita njega kože i kose. Razgovarajte sa osobom od povjerenja kada vas nešto muči, jer tako ćete se riješiti zabrinutosti ili straha. Dovoljno noćnog sna vama je doista potrebno za zdravlje.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

Foto: Getty Images, LPI
Par, ljubavpar
Foto: Shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par, ljubavpar
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
par u kadi
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

Integracija Roma

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu

Jedan od ključnih projekata koje Ured trenutačno provodi je „Uključivanje Roma – Ispunjavanje preduvjeta za učinkovitu provedbu politika usmjerenih na nacionalne manjine – FAZA I“, koji ima za cilj povećati broj mladih Roma i Romkinja u obrazovnom sustavu. O tom i drugim važnim projektima ključnog Vladinog stručnog tijela za unaprjeđenje ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, razgovarali smo s ravnateljem g. Alenom Tahirijem.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.