u dobroj formi

Trenirala i u rodilištu: 'Oni koji me osuđuju, zapravo su ljubomorni'

Foto: Instagram/@yanyahgotitmade
Trenirala i u rodilištu: 'Oni koji me osuđuju, zapravo su ljubomorni'
09.07.2020.
u 10:10
Nije htjela nabiti kilograme ili potpuno izgubiti formu tijela, pa je vježbala cijelu trudnoću.
Pogledaj originalni članak

Yanyah Milutinovic (34) postala je fascinirana fitnessom 2013. godine. Prije toga bila je dio lošeg društva, imala je nasilnog partnera i stalno je pila alkohol. Bila je, kako kaže, mamurna skoro svaki dan sve dok se jednom nije pogledala u ogledalo i shvatila da joj treba promjena. 

Upravo je vježbanje i provođenje puno vremena u teretani pozitivno utjecalo na njezin život. Danas se druži samo s ljudima koje je ondje upoznala, a uz utege i sprave pronašla je i ljubav svog života - partnera Risela Martineza (30). "Ne gledam televiziju, ne družim se puno s ljudima. Da biste imali tijelo kao ja potrebno je puno odricanja, a trening mora biti prioritet."

Pogledajte video:

Ova mlada mama porijeklom iz Švedske, ali s adresom u New Yorku, ostala je trudna samo dva mjeseca nakon što je upoznala svog partnera, a kako ne bi izgubila sve mišiće na kojima je naporno radila, odlučila je trenirati tijekom trudnoće i to sve do zadnjeg trena - doslovno! Ona je, naime, odradila još jedan trening u rodilištu, prije nego je na svijet stigla kći Smiljana. 

Dok su je žene većinom podržale, muškarci ju žestoko osuđuju. "Ponašaju se kao da poznaju moje tijelo bolje od mene, ali nije me briga za osude."

Samo dva i pol tjedna nakon porođaja vratila se u teretanu, trenira šest puta tjedno po dva sata. "Znam da liječnici savjetuju da se pričeka šest tjedana prije nego se krene trenirati, pa ne bih ovo nikome preporučila da radi. Bio je to potez na moju odgovornost, ali sve je, na sreću, prošlo dobro", rekla je za The Sun.

"Nikada nisam bila sretnija, možda sam čak i ovisna, ali to je zdrava ovisnost", zaključila je.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
10:41 09.07.2020.

Joj, e, briga ljude za tebe i tebi slične.... daj shvatite više to, posvuduše....