treba pomoć

'Supruga me prevarila s kolegom s posla pa lagala da sam nasilan prema njoj'

Foto: shutterstock
'Supruga me prevarila s kolegom s posla pa lagala da sam nasilan prema njoj'
03.03.2021.
u 20:10
Odlučio je ostati s njom i njezina afera je sada gotova, ali svejedno se pita imaju li budućnost zajedno.
Pogledaj originalni članak

- Moja supruga imala je aferu s kolegom s posla, a zatim je izrekla odvratnu laž kako bi opravdala svoje ponašanje. Rekla je svojim kolegama da sam nasilan, što je potpuno krivo - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

U braku su 17 godina te imaju desetogodišnjeg dječaka. Iako je on mislio da je s njihovim odnosom sve u redu, počeo je primjećivati da se njegova supruga udaljila od njega, ali i počela kupovati lijepu odjeću i uređivati se za posao.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Jedne večeri došao sam na njezino radno mjesto kako bi je odveo na večeru, ali nje nije bilo tamo. Kada sam pitao njezinu kolegicu gdje je, samo mi je rekla da ne može vjerovati da sam se uopće pojavio ovdje nakon onoga što sam učinio svojoj supruzi. Kada sam pitao suprugu što se događa, samo me optužila da je povjeravam i da joj ne vjerujem - nastavio je.

Na kraju mu je priznala da ima aferu s kolegom, a kada su drugi zaposlenici to saznali, rekla im je da je on nasilan prema njoj kako bi sve opravdala. Odmah joj je rekao da želi rastavu, ali onda mu je otkrila da je trudna s njihovim drugim djetetom. Odlučio je ostati s njom i njezina afera je sada gotova, ali svejedno se pita imaju li budućnost zajedno.

- Niste riješili povrijeđenost i bol koje ste osjećali nakon što ste saznali za njezinu aferu i laži koje je o vama govorila. Oboje ste to zanemarili i usredotočili se na dijete, ali ono se ne smije roditi u obitelji s puno napetosti. Mnogi parovi nakon afere ojačaju svoju vezu, a vjerujem da će se to dogoditi i za vas. Nađite trenutak da svojoj supruzi kažete da biste voljeli da idete na savjetovanje kako biste se prisjetili zašto ste se upoznali i zaljubili - odgovorila mu je stručnjakinja.

Poslužite se ovim odličnim trikom i iscijedite sav sok iz limuna: Potreban vam je samo štapić za ražnjiće!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
montello
18:11 04.03.2021.

trebao si je potjerat ponizila te je i opet ce,

OC
OCB
09:19 04.03.2021.

Trudna? Hmm, s kim?