Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Pokazala kako očistiti brojne stvari u kućanstvu jednim neobičnim proizvodom - pjenom za brijanje

TikTok
03.03.2021.
u 07:00

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom, a njezin video prikupio je više od 80 tisuća pregleda.

Chantel Mila iz Melbournea, koja često na društvenim mrežama dijeli trikove za čišćenje i uređenje doma, otkrila je jedan svestrani proizvod - pjenu za brijanje. Otkrila je kako ona koristi taj proizvod za čišćenje brojnih stvari u kućanstvu, ali i da je odličan za one koji žele izbjegavati jake kemikalije, kako prenosi Metro.

U videu podijeljenom na TikToku pokazala je kako stavlja obilnu količinu pjene za brijanje na krpu od mikrovlakana, a zatim je iskoristi za čišćenje ogledala, tuša i vjenčanog prstena. Rezultat je sjajna površina za koju Chantel kaže da dulje ostaje bez otisaka prstiju.

@mama_mila_

Your new favourite cleaner is in your bathroom cabinet ✨ ##cleaninghacks ##cleaningtiktok ##cleaningmotivation

♬ Lifestyle (feat. Adam Levine) - Jason Derulo

- Vaše novo omiljeno sredstvo za čišćenje nalazi se u vašem ormariću u kupaonici. Nanesite na ogledala kako bi se sjajili bez tragova i kako biste spriječili zamagljivanje, čak i nakon tuširanja! Koristite za metalne površine kako bi duže bili bez otisaka prstiju, ali i za nakit kako biste mu vratili sjaj - objasnila je u svom videu.

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom, a njezin video prikupio je više od 80 tisuća pregleda.

Pogledajte fotke ljudi koji pokušavaju prodati ogledalo, korisnici društvenih mreža su oduševljeni!

1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije