Nije prvi put

'Seksam se s bivšim jer moj muž nema nimalo ambicije u životu'

Foto: shutterstock
'Seksam se s bivšim jer moj muž nema nimalo ambicije u životu'
20.07.2020.
u 19:50
Nakon što ju je uhvatio u prevari, suprug je stalno provjerava i tjera da imaju djecu pa se za savjet obratila psihoterapeutkinji Deidri.
Pogledaj originalni članak

Imam 34 godine, a moj suprug 36. Zajedno smo već deset godina i jako ga volim, ali on nema nikakve ambicije. Otkako je otišao iz škole, radi kao dostavljač. Ja imam odličan posao i fokus u životu. Pričala sam s nekoliko muškaraca na internetu, ali sve sam ih odbila. Onda je jednog dana u moj ured došao moj bivši dečko iz moje mladosti. On je uvijek bio prava seks bomba. Razmijenili smo brojeve i kasnije smo se našli na piću. Lagala sam svom suprugu da imam krizu na poslu, a kada me bivši pozvao u hotelsku sobu, nisam mogla odbiti - ispričala je jedna žena za The Sun.

Prvo su se samo ljubili, ali na kraju su se i poseksali. Rekla je kako nikada neće zaboraviti njegov dodir na sebi niti koliko je fantastičan bio seks. Osjećala se jako posebno i odlučila se ponovno naći s njime, iako je i on oženjen. No suprug joj je postao sumnjičav te nakon što je pronašao poruku na njezinom mobitelu, morala mu je sve priznati. Njihov odnos se pogoršao, ali on joj je ipak oprostio, bez da je saznao da to nije bila njezina jedina afera. Sada je cijelo vrijeme provjerava i ne vjeruje joj, a i nagovara je da imaju djecu, što ona ne želi, pa za savjet pita stručnjakinju.

- Nemojte osnivati obitelj dok ne sredite probleme u svom odnosu. Možda imate različite ciljeve u karijeri i materijalne ambicije od svog supruga, ali nemojte otpisati voljenog muškarca bez pokušaja da spasite svoj brak. On bi mogao biti čvrsta stijena koja vam treba u životu.  Kada ste zadnji put proveli kvalitetno vrijeme? Trebate li začiniti svoj seksualni život? Recite svom bivšem da više nećete imati seks - on nudi samo tajni seks, a ne stvaran odnos s vama - odgovorila joj u Deidre.

Stigla je promjena vremena, a ona najviše utječe na žene srednje dobi:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ZA
!zagreb!
01:20 21.07.2020.

I sad recimo on nema pojma da ga vara. Voli je. Ona mu je sve. A ona ga zavlači. I jednom on otkrije prevaru i sruši mu se sve. I nikome ništa još on može nastradati ako malo burno reagira. A prebila ga, uništila i popišala se po njemu. Ovakve stvari bi trebali zakonski regulirati kao kazneno djelo.

SP
Spadalo
04:29 21.07.2020.

Kako bi je kundekom u glavu otreso

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:58 20.07.2020.

Hahaha pa zna se da je nekim ženama uspješan i ambiciozan muškarac afrodizijak. Onaj s lovom, osobito. Ne *ebu se one s likom, nego "vladaju" preko kurtza.