korisno

Odlični trikovi kako da kupaonica uvijek lijepo miriše: Trebaju vam ovi prirodni sastojci!

Foto: TikTok
Odlični trikovi kako da kupaonica uvijek lijepo miriše: Trebaju vam ovi prirodni sastojci!
08.10.2021.
u 07:00
Riješite se neugodnih mirisa u samo nekoliko minuta
Pogledaj originalni članak

Čišćenje kupaonice ponekad zna biti težak zadatak, pogotovo kada se radi o odstranjivanju neugodnih mirisa. No, kako biste si olakšali posao, jedna majka otkrila je tri jednostavna trika kako da kupaonica uvijek lijepo miriše.

Mama Mila na TikToku poznata je po savjetima za čišćenje kućanstva, a njezini trikovi često privlače veliku pozornost korisnika društvenih mreža. U posljednjem videu otkrila je tri laka trika za uklanjanje neugodnih mirisa iz kupaonice te oduševila brojne korisnike.

@mama_mila_

Easy tricks to make your bathroom smell fresher for longer 🌻 ##cleaninghacks ##LearnOnTikTok ##TikTokPartner

♬ MONEY - 리사 (LISA)

Kako biste očistili ručnike iz kupaonice, pomiješajte jednu šalicu alkoholnog octa i četiri kapi esencijalnog ulja lavande. Smjesu dodajte u perilicu rublja te stavite na uobičajeno pranje. Vaši ručnici ostat će mekani i mirisni, a i cijela kupaonica ljepše će mirisati.

Za uklanjanje neugodnih mirisa oko zahoda, podove operite pjenom za brijanje i vrućom vodom. Jednostavno nanesite obilnu količinu pjene za brijanje na pod te dobro utrljajte, a zatim sve obrišite krpom uronjenom u vruću vodu.

I na kraju, kako biste očistili odvode i riješili se neugodnih mirisa, u odvod prvo stavite pola šalice sode bikarbone, a zatim je zalijte s pola šalice limunova soka. Odvod dobro isperite vrućom vodom kako biste se riješili nakupljenih ostataka.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte je koristiti za ovo...

Foto: Thinkstock
soda bikarbona
Foto: shutterstock
Limun i soda bikarbona
Foto: Shutterstok
soda bikarbona
Foto: Thinkstock
soda bikarbona
Foto: Thinkstock
Soda bikarbona, limun
Foto: Thinkstock
Soda bikarbona, limun

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.