Jesam li sebična?

'Moj partner je pozvao svog sina da se useli k nama bez da mi je rekao'

Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
par se svađa
Foto: Thinkstock
veza i svađa
21.06.2019.
u 07:00
Imam 48 godina, moje su kćeri odrasle i ne želim opet odgajati djecu...
Pogledaj originalni članak

Moj partner i ja smo bili rastavljeni prije nego što smo se počeli viđati - započinje žena koja je postavila pitanje poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun.

- Sada smo u sretnoj vezi, te sam zbog njega dala otkaz i otišla od obitelji. Zajedno živimo već tri godine. On ima sina iz prethodnog braka sa suprugom. Obično ostane samo preko praznika, no upravo saznajem da će se doseliti kod nas jer mu mama ima određene probleme. Moje su kćeri odrasle i ne želim opet odgajati djecu. Imam 48 godina, a moj partner 45. Jesam li sebična? - upitala se.

Razumijem kako se osjećate. To je velika obveza, a vaš suprug se trebao konzultirati s vama prije. Pretpostavljam da ga je bilo strah vaše reakcije. Recite mu da je krivo postupio, a onda duboko u sebi vidite da li imate ljubavi za ovo nedužno dijete. Pomozite suprugu sa shvati da je ono što je učinio pogrešno.

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.