Nevjerojatna promjena

Majka šestero djece u godinu dana izgubila 75 kilograma: 'Nisam mogla stajati dulje od 45 minuta'

Foto: Instagram
Majka šestero djece u godinu dana izgubila 75 kilograma: 'Nisam mogla stajati dulje od 45 minuta'
07.01.2021.
u 11:30
Početkom 2021. godine podijelila je svoju transformaciju na društvenim mrežama kako bi inspirirala druge u promjeni načina života
Pogledaj originalni članak

Krechelle Carter (30) majka je šestero djece koja je na društvenim mrežama podijelila nevjerojatnu promjenu nakon što je izgubila velik broj kilograma, kako prenosi Daily Mail.

Krechelle je dijagnosticirana kronična bolest te su se njezini kilogrami skupljali nakon što je bila primorana ležati u krevetu zbog raznih lijekova i operacija. U svojem najgorem izdanju imala je 140 kilograma te nije mogla stajati dulje od 45 minuta bez bolova. Stoga je odlučila promijeniti svoje navike te izgubiti višak kilograma koji su je sprječavali u normalnom životu. 

Izgubila je 45 kilograma, a sada se hvali novim izgledom, neki tvrde i da je pretjerala: 'Premršava si'

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell

Prestala je konzumirati nezdravu hranu iz restorana brze hrane, grickalice i smanjila količinu svojih obroka. Započela je s hodanjem svaki dan, gdje je prvo napravila oko 1,500 koraka, a sada napravi do 20 tisuća koraka dnevno. U samo jednoj godini uspjela je izgubiti 75 kilograma. 

Početkom 2021. godine podijelila je svoju transformaciju na društvenim mrežama kako bi inspirirala druge u promjeni načina života. - Božić 2019. i 2020. godine izgledaju jako drugačije. Ne mislim samo na svoj izgled. Sada sam mogla normalno disati, sve napraviti i još uvijek imati energije za goste - napisala je u svojoj objavi.

Sada je napokon mogla uživati sa svojom obitelji bez osjećaja nezadovoljstva svojim izgledom, ali i problema s prejedanjem. - Moj uspjeh u gubljenju kilograma pokazuje da mogu sve. Posebne prilike neće me vratiti na početak jer znam da ostatak godine vježbam i pratim zdravu prehranu - objasnila je.

Sada, kada ima samo 65 kilograma, osjeća se sretnije i zdravije nego ikad prije. - Ne sramim se svog izgleda prije, ali sam sretna što sam se odlučila na promjenu i došla do ovdje. Jedva čekam postići još ciljeva i održavati sretan i zdrav životni stil - otkrila je Krechelle.

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.