ODUŠEVILA PRATITELJE

Mama otkrila trik s kojim njen dvogodišnjak uživa u voću i povrću: 'Napokon obroci bez stresa!'

Foto: Tik Tok
Mama otkrila trik s kojim njen dvogodišnjak uživa u voću i povrću: 'Napokon obroci bez stresa!'
20.04.2022.
u 16:30
Nije prošlo dugo prije nego što je objava skupila 160 tisuća pregleda i komentara oduševljenih mama koje suosjećaju s njezinim problemom
Pogledaj originalni članak

Ako imate malu djecu koja su izbirljiva što se tiče hrane, onda znate kako obroci mogu biti stresni. Jedna majka smislila je genijalno rješenje kako da obroci prođu bez svađa, a da djeca pojedu voće i povrće. Na Tik Toku je podijelila svoj zanimljivi trik.

 Pečete jaja za doručak na suncokretovom ulju? Nakon ovog vjerojatno više nećete

Foto: Youtube
Jaje
Foto: Thinkstock
Jaje
Foto: Thinkstock
Sendvič s jajima
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

- Bila sam tako umorna od pripremanja obroka i borbe sa svojim dvogodišnjakom. U zadnje vrijeme je baš postao užasan kad treba jesti. Zato sam za doručak i ručak počela raditi male, šarene plate s hranom - rekla je mama u videu.

Kako prenosi The Sun, u kratkom videu može se vidjeti kako reže niz šarenog voća, a nakon toga na drvenu dasku dodaje mrkvu i krastavac. Kako bi upotpunila obrok, dodaje malo borovnica i kriške smrznute pizze pune povrća. Domišljata mama zatim spusti ploču blizu mjesta gdje se njezino dijete igra.

 

@emmshap No pressure mealtime #toddlersoftiktok #toddlermeals #mealtime #toddlerhack #momtok #momsoftiktok #momhack ♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

- Neprestano metem, ali i to je bolje od stresa koji je uzrokovao svaki obrok - našalila se.

Nije prošlo dugo prije nego što je objava skupila 160 tisuća pregleda i komentara oduševljenih mama koje suosjećaju s njezinim problemom.

- Mogla bih to probati. Moja curica isto neće jesti - napisala je jedna korisnica.

"Moje dijete je počelo jesti sve otkad to prakticiramo.", komentirala je treća, a druga je dodala: "Počela sam ovo raditi sa svojim sinom kad je imao godinu dana. Sada ima 5 godina, a i dalje me traži da mu to napravim. Fascinantno mi je kako vole te šarene plate."

Pizza je zdraviji doručak od pahuljica!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.