Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja želja

Saudijski mediji: Mubarak je teško bolestan i želi umrijeti u Egiptu

General Tantawi i Hosni Mubarak
REUTERS/PIXSELL
16.02.2011.
u 08:14

Izvori bliski bivšem predsjedniku tvrde da je njegova smrt samo pitanje trenutka

Zdravlje bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka ozbiljno je ugroženo i on želi umrijeti u Egiptu te stoga odbija ići na liječenje u inozemstvo, prenosi Reuters pozivajući se na saudijski dnevnik Asharq al-Awsat.

"Izvjesno je da se Mubarakovo zdravstveno stanje drastično pogoršalo, a pored toga postoji informacija da je odbio otići na liječenje. Zamolio je bliske ljude da mu dopuste da umre u svojoj zemlji i ja vjerujem kako je to samo pitanje vremena", rekao je neimenovani izvor saudijskom listu.

Ključne riječi

Komentara 18

BR
branko61
10:18 16.02.2011.

Naravno da je to samo pitanje vremena. Za svakog čovjeka je to samo pitanje vremena, a kamo li za nekoga tko ima preko 80 godinica...

OB
-obrisani-
12:43 16.02.2011.

Bazalost mi Hrvati nismo te srece kao egipcani pa da i nas bivsi broji posljedne sate.

MM
Mladen Miletić
09:21 16.02.2011.

Saudijski mediji: Mubarak je teško bolestan i želi umrijeti u Egiptu, znači lječe ga revolucionari več sada kao još neke nepodobne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije