Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Kod Pakračanina pronašli 130 kg duhana i ručno rađene rezačice

marihuana (1)
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
1/3
12.09.2013.
u 13:21

Pakračanin je, kako je dalje naveo Pavić, duhan kupio od 45-godišnjaka s područja općine Brestovac. Protiv oba počinitelja slijedi kaznena prijava za nedozvoljenu trgovinu.

Požeška policija početkom rujna zaplijenila je 130 kilograma duhana, što je do sada najveća zaplijenjena količina na području Požeško-slavonske županije. Također je voditelj odsjeka za obradu kriminaliteta Željko Pavić, javnosti prezentirao dovršeno kriminalističko istraživanje vezano za nedozvoljenu trgovinu. - Policijski službenici su prilikom nadzora prometa na području općine Brestovac 4. rujna zatekli osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka kojom prilikom je kod 47-godišnjaka pronađeno 100 kilograma prosušenog duhana u listu. Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga njegove obiteljske kuće u Pakracu prilikom čega je pronađeno i oduzeto oko 700 komada filtera za punjenje cigareta, dvije ručno rađene rezačice za duhan, 30 kilograma prosušenog duhana u listu, 2,2 kilograma sitno rezanog duhana te dva uređaja za punjenje cigareta – kazao je Željko Pavić, voditelj Odsjeka za obradu kriminaliteta u PU požeško slavonskoj.

Pakračanin je, kako je dalje naveo Pavić, duhan kupio od 45-godišnjaka s područja općine Brestovac. Protiv oba počinitelja slijedi kaznena prijava za nedozvoljenu trgovinu.

Ivana Radić, glasnogovornica PU, dodala je da su prije dva dana policijski službenici u večernjim satima u Požegi, u Osječkoj ulici, na parkiralištu trgovačkog centra zatekli 27-godišnjaka iz Orahovice s devet vrećica opojne droge cannabis marihuane u kojima se nalazilo ukupno 233 grama opojne droge. To je ujedno i najveća zapljena droge do sada ove godine. Za ovo kazneno djelo kazna zatvora je od 1 do 12 godina.  

>> Uhićeni s 3,3 kg amfetamina, pola kile \"trave\" i 91 kg duhana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije