Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD SKA

Medveščak opet izgubio, doigravanje je sve dalje

Medveščak
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/5
11.01.2016.
u 21:58

Medveščak je tako ostao na 68 osvojenih bodova, te sada ima čak pet manje uz dvije utakmice više od Slovana iz Bratislave koji drži osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji, posljednje koje vodi u doigravanje.

Hokejaši Medveščaka izgubili su u svom 51. ovosezonskom susretu KHL lige na gostovanju kod SKA Peterburga sa 3:5 (0:0, 0:2, 3:3).

Domaći su u drugoj trećini stigli do vodstva od 2:0 s dva gola Jarna Koskirante (24:28, 37:57), no Medveščak je početkom posljednjeg dijela uspio poravnati na 2:2 preko Andreasa Jamtina (42:23) i Gilberta Brulea (44:05). 

Novo vodstvo SKA donio je Steve Moses (49:25), a na 3:3 izjednačio je Tomaš Mertl (51:42) iskoristivši igrača više na ledu. Nažalost, kobnim se pokazalo isključenje Alexandrea Bolduca u samoj završnici utakmice koje je Moses (57:01) iskoristio za pogodak za novu prednost SKA koju domaći sastav više nije ispuštao. U posljednjoj minuti, kada je Medveščak izvukao vratara i uveo dodatnog napadača, Aleksandar Kadejkin (59:28) pogodio je za konačnih 5:3.

Medveščak je tako ostao na 68 osvojenih bodova, te sada ima čak pet manje uz dvije utakmice više od Slovana iz Bratislave koji drži osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji, posljednje koje vodi u doigravanje. SKA je šesti na Zapadu sa 79 bodova iz 47 susreta.

Medveščak će sljedeću utakmicu odigrati u srijedu kada gostuje kod Spartaka u Moskvi.

>> Medveščak sve dalje od doigravanja, u Ledenoj slavio i Jokerit!

Ključne riječi

Komentara 4

KR
krutiii
22:53 11.01.2016.

pogodak na klaci!ihihi

HH
helgin@hogar
08:10 12.01.2016.

ma dosta s tom umjetnom tvorevinom!! samo nemojte reci kako obitelji idu na utakmice i nema nasilja! zagrepcani dobili ste igara, a kruh vam uzimaju!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
13:36 12.01.2016.

Medvescak ima dva tir idiota u svojim redovima, koje jednostavno treba izbaciti. U prvom redu Brule-a, Bolduc-a i Giliatti-ja. Kod toliko iskljucenja, posebno ove trojice igraca, jednostavno ne mozes nikoga pobijediti. I sto je najgore, njihova iskljucenja nemaju nikavu sportski rezon, nego jedino da nanesu bol protivniku, kroz divljacko nasrtanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije