Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMA POBJEDA U NIZU

Medvjedi pobijedili i Olimpiju u Tivoliju (2:1)

martinovic
Pixsell
18.11.2011.
u 22:55

Hokejaši Medveščaka upisali su i sedmu uzastopnu pobjedu, u 22. kolu EBEL-a slavili su na teškom gostovanju kod Olimpije sa 2:1 (1:0, 1:1, 1:0). Golove su zabili Martinović i Kinasewich.

Medvjedi su u Tivoliju bili bolja momčad, a prema vratima Lamoureuxa imali su pomalo nestvarna 53 udarca. Kristan je pak imao 33 obrane (97%).

Inače, na utakmici je bilo čak 118 minuta isključenja (48 Olimpija, 70 Medveščak).

Ostali rezultati: Alba - Znojmo 2:3 (p), KAC - Linz 5:3, Red Bull - Graz 5:4, Villach - Jesenice 4:0. Poredak: Linz 33, KAC 27, Red Bull 26, Medveščak 24, Olimpija 24...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar priljepak
priljepak
17:39 19.11.2011.

Pa dajte mladići oladite malo. To se kod nas tako ne radi. Ugledajte se u nogometaše Jedna se utakmica pobijedi onda se par komada izgubi a tek kad se još dve tri igraju neriješeno tada se opet nekoga pobijedi. A. A ne ovako kao vi, čista dosada. Same pobjede. I što da ja sada pišem. Mogu samo prepisivati sa copy + paste. Nema u tome nikakvog gušta. Ne grizemo nokte, ne živciramo se ne kunemo suce i protivničku sreću. Nitko ne spominje bolest, psihičku rastrojenost, ne trebamo zvjezdoznance i gatalinke da gledaju u karte i bacaju bijelki grah od kojeg se jako prdi. Nek vas malo naši vrli nogometni strategi pouče kako se igra za naše boje.

KL
klubuhb1
22:43 19.11.2011.

priljepak..... Dobro kažeš, vidiš sada su te pobjede nekako čista rutina i ljudi se navikli. Prije mjesec dana i više ovdje je i komentara bilo na desetke a sada ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije