Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak - Linz 0:2

Kinasewich pogodio Raymonda u čelo

Hokej (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/9
22.01.2012.
u 18:49

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli prvi put u povijesti zasjesti na čelno mjesto EBEL-a. U dvoboju dvije najbolje momčadi prvog dijela prvenstva Medveščak je pred 15.200 navijača u Areni Zagreb izgubio od Linza s 0:2 (0:0, 0:1, 0:1).

Strijelci za Linz bili su Murphy (26. minuta) i Grabher (45.).

Trenera Medveščaka Martyja Raymonda zbog večerašnje će utakmice sigurno boljeti glava. Ako ne zbog poraza, onda zbog udarca pakom u glavu. Naime, najbolji strijelac Medveščaka ove sezone Ryan Kinasewich ispucavajući pak svog je trenera pogodio točno posred čela. Raymond je zaradio nekoliko šavova, no svejedno je s klupe vodio utakmicu do kraja.

- Nesreće se događaju, nisam ga pogodio namjerno. Nadam se da neću dobiti kaznene krugove na idućem treningu – našalio se Kinasewich.

- Imali smo dosta šansi, no oni su zabijali, mi ne. Imali su više sreće. Linz je zaista kompletna momčad, igraju najkonstantnije, zaslužili su prvo mjesto, no kada bih birao, u finalu bih radije igrao s njima nego s Red Bull Salzburgom – rekao je Kostović i zaključio:

- Hvala svim navijačima, pravo je čudo napuniti Arenu svih sedam utakmica, nisam to očekivao.

Kapetan Alan Letang je zaključio:

- Igrali smo vrlo dobro, poraz nije tragičan, no treba ga što prije zaboraviti, jer zbog bodovanja praktički sada sve momčadi kreću s nule.

Pobjede medvjeda jučer nije bilo, no dogodila se prosidba. Uz pomoć tamburaša Gordan je zaprosio Mateju i dobio ovacije cijele dvorane. Gospođica je rekla da.

- Nadam se da će pozvati nas igrače na svadbu – našalio se Kinasewich.

Rezultati 1. kola, gornji dom: Medveščak – Linz 0:2, Alba Volan – Olimpija 4:2, KAC – RB Salzburg 6:4.

Poredak: Linz 6, Medveščak 3, KAC 3, RB Salzburg 2, Alba 2, Olimpija 0.

Rezultati 1. kola, donji dom: Villach – Znojmo 2:3, Vienna – Graz 2:3 (p).

Poredak: Villach 3, Vienna Capitals 3 , Graz 3, Znojmo 2, Jesenice.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klubuhb1
22:58 22.01.2012.

Desio se dan kad jednostavno pak neče u gol, a Westlund je zapravo tome najviše kriv, imao je 35 obrana. Kapa dolje onoj prosidbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije