Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je sakrio praktikum?

Tenzije među farmerima rastu: Ja nikad ne bih podmetnula nogu drugome

farma
Foto: Nova TV
1/4
29.10.2015.
u 16:39

Sara se razljutila kada je vidjela da nema praktikuma

Na obiteljskom sastanku farmeri su se složili kako su se međusobni odnosi poboljšali te da svi uživaju na farmi. Međutim, što se bliži izbor duelista, a time i dvoboj, na površinu isplivavaju neke taktike pojedinih farmera i tenzije se pretvaraju u sukob.

Kako je Sara sluškinja, samim time može biti izabrana u dvoboj te je odlučila učiti iz praktikuma. No, uvidjevši da nema praktikuma, Sara se razljutila. – Onaj tko je sakrio praktikum veliki je igrač – kazao je Josip koji je također počeo čitati kao i Ivica

– Ja nikad ne bih podmetnula nogu drugome. Vi mene još ne poznajete! Ja ću prevrnuti sve dok ne saznam tko ga je sakrio. Taj će se poniziti sam pred sobom tko ga je sakrio – poručila je Sara farmerima i krenula po kući tražiti praktikume. Zanimljivo je da se i Ivica prihvatio učenja. – Nitko meni ne garantira da ti sutra nećeš ići na mene – kazao je Sari i dodao kako je čuo od nekih farmerica da će sigurno netko od muških kandidata ići u duel. 

Anna se našla prozvanom te je na Josipovu izjavu kako netko igra nepošteno izjavila: – Svatko ima svoju glavu na svojim ramenima. Da ti sada ideš u dvoboj, može li netko utjecati na tebe da nekoga izabereš? Može ako si ti glupa osoba kao što su bile sve osobe do sada na koje se utjecalo!

>>Romansa na farmi se gasi: 'Već se lagano gradi zid između nas'

>>Izbor novih slugi izazvao smijeh kod farmera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije