Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno na imanju

Uoči finala farmeri nabrušeni na stare farmere

farma
Foto: Nova TV
1/7
15.12.2015.
u 14:45

Dok se bivši farmeri zabavljaju, finalisti se pripremaju za dvoboje. Već sutra vidjet ćemo prvi predduel između Anne i Ivana

Posljednjeg tjedna na farmi finalistima su se pridružili bivši farmeri, no iako su finalisti iskazali veselje ugledavši svoje bivše cimere, Blaženka i Aldo su u razgovoru komentirali kako im je ipak bilo bolje dok ih je bilo samo petero.

-Da smo svi ostali na farmi, farma bi propala odavno!- zaključila je Blaženka, a Aldo je dodao kako im kuća izgleda kao da je netko bacio bombu na nju. U razgovor se uključio i Nedjeljko: „Gdje ima puno ljudi, uvijek je neuredno“ kazao je i ispričao na kakav je vojnički režim naučio.

Dok se bivši farmeri zabavljaju, finalisti se pripremaju za dvoboje. Već sutra vidjet ćemo prvi predduel između Anne i Ivana. -Osjećam se malo uzbuđeno jer ovo će biti prvi put da ulazim u arenu. Ovdje se borim za sve farmere- rekao je Ivan, kojemu učenje praktikuma ne predstavlja nikakav problem.

Za razliku od njega, Anna je u svoja četiri dvoboja u kojima se borila, uvijek išla na snagu. No, kaže, ne zabrinjava se, učit će i dat sve od sebe da se izbori za glavnu nagradu.

-Osjećam se dobro, drago mi je što su se vratili ostali farmeri jer se budimo s veseljem, možda i nekakvim prepirkama, ali uglavnom živo je. Svi su pozitivni, puni veselja i nitko ništa nije zamjerio. Primjerice, mislila sam da će Anamarija zamjeriti to što sam s Miriam bila u dobrim odnosima otkad je ona otišla, ali nije ništa spomenula. Nema više glume među farmerima. Nemaju ni za što. Ovo je prije bila borba za nagradu, tako da nema više taktiziranja- komentirala je Anna.

Tko će u sutrašnjem prvom predduelu pokazati bolje znanje od ovih dvoje farmera i izboriti svoj odlazak u superfinale, ne propustite doznati!

>>Farmeri spriječili požar u kućici za Gazde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije